Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam a barátnőmnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a barátnőmnek a foglalkozásomról mert félek, hogy le fog nézni, és elhagy ha megtudja az igazságot. Most mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azt hazudtam, hogy ügyvédnek tanulok, de az igazság az, hogy csak egy egyszerű sz*ros raktáros vagyok, és még nem is dolgozok... Valószínűleg nem sokára úgyis rájön az igazságra. Most mit csináljak?
2017. aug. 18. 16:35
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Egyidősek vagyunk (21), vagyis mindössze 3 nappal idősebb a barátnőm.
2017. aug. 19. 12:47
 32/33 anonim ***** válasza:
#30, azok "megélhetési szélhámosok", ez meg a nőjének hazudik, szerintem más eset.
2017. aug. 19. 12:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Sosem értettem azt, hogy minek kell szégyelni azt, ha ilyen egyszerű foglalkozása van valakinek. Nem amiatt fog belédszeretni, mert egy multimilliomos nagyvállalkozó vagy. Ez egy elég nagy ostobaság volt tőled, mert így lehet hagyni fog a fenébe, de ha őszinte lettél volna akkor lehet tök jól alakulna minden. Persze vannak ribik akik érdekekre mennek és egy pali munkája az ügyvédtől kezdődik, de őket kerülni kell jó messzire és nem a feneküket nyalni.
2017. szept. 16. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!