Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátnőmnek a foglalkozásomról mert félek, hogy le fog nézni, és elhagy ha megtudja az igazságot. Most mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azt hazudtam, hogy ügyvédnek tanulok, de az igazság az, hogy csak egy egyszerű sz*ros raktáros vagyok, és még nem is dolgozok... Valószínűleg nem sokára úgyis rájön az igazságra. Most mit csináljak?2017. aug. 18. 16:35
11/33 anonim válasza:
Azéry tudja, hogy neki szól. Lúzer.
12/33 anonim válasza:
Küldd már el a (jelenlegi) barátnőd Facebook profilját. Én tényleg ügyvédnek tanulok, hátha nekem jó lesz. :)))
13/33 anonim válasza:
Hát akkor a csajod nem egy atomfizikus! Aki "ügyvèdnek tanul", az szüksègszerűen rendelkezik már jogi diplomával ès egy dr.-rel a neve előtt! Ugyanis csak ezután lehetsèges "ügyvèdnek tanulni" vagyis egy már praktizáló ügyvèd mellett bojtárkodni.
Ezzel egy okosabb embernèl azonnal bebuktál volna! Legalább van valami közöd a joghoz??? Vagy csak ügy osztogatsz jogi tanácsot, ahogy itt kb.mindenki??
14/33 anonim válasza:
Hogy nem veszi észre a barátnőd, hogy nem jársz dolgozni?
16/33 anonim válasza:
Hogy tudsz raktáros lenni, ha nem is dolgozol? Ekkora kamut...
17/33 anonim válasza:
Lehet, hogy van köze a joghoz. Ha ásványvizet, papírt raktároz, az megy az ügyvédirodába repinek meg irodaszernek.
18/33 anonim válasza:
Hát, nagy valószínűséggel, ennek szakítás lesz a vége.
19/33 anonim válasza:
Ha azt hazudtad volna nekem, hogy raktáros vagy, közben meg ügyvéd, akkor is kidobnálak, mert nem vagyok a játszmácskák híve. Őszinteség nélkül nincs bizalom. Onnantól mindig feltételezném, hogy sumákolsz.
De itt is a nők hibásak azért, mert hazug görény vagy. Felelősségvállalás nuku.
20/33 A kérdező kommentje:
A raktárosi képzést megcsináltam, de még nem dolgozok. Hülyén írtam a kérdésbe. Mind 1 nem mondom el neki inkább, aztán lesz majd valami. Az lenne a legrosszabb, ha most hagyna el.
2017. aug. 18. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!