Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátnőmnek a foglalkozásomról mert félek, hogy le fog nézni, és elhagy ha megtudja az igazságot. Most mit tegyek? (bővebben lent)
Szerintem "dolgozd át" alaposan míg alkalmad van rá.
Valószínűleg szakítani fog veled de ebben inkább a lehetőséget lásd mintsem a bánatot.
Mondd el neki őszintén, hogy miért hazudtál.
Ha ezt el tudja nézni neked, mármint, hogy hazudtál, akkor, ha valóban szeret téged, ugyanúgy szeretni fog raktárosként is, mint ügyvédként.
Semmit se tegyél kérlek - már persze azon túl, hogy elmondod neki az igazat.
Csak nyugodtan! Ha EZÉRT elpucol, akkor úgysem volt hozzád való.
De ha marad... akkor ne szutyakolj így vele többet!
Kockáztatnod kellett volna má az elején. Persze akkor is jóeséllyel kidobott volna (senki nem akar egy raktáros-targoncás férfit), de lehet nem és most boldogan élnétek.
De nehéz őszintének lenni, ha az ember szégyell valamit és tudja, hogy a társadalom megveti, lenézi.
Én nem nézem le a raktárosokat, se a targoncásokat. Az sokkal nagyobb szégyen, ha valaki nem dolgozik, pedig tudna. Azonban hazugsággal indítani egy kapcsolatot... Kisebbel miért nem tudtál indítani? Mondjuk, hogy logisztikusnak tanulsz vagy valami :D az még ráhúzható a raktározásra valamilyen szinten
Egyébként hány évesek vagytok?
Én nem látok olyan előítéletet ami szerint egy raktáros alább való volna egy hazugnál.
Nem új sztori, az "én lenni görög diplomat" óta ismerjük.
Németh Sándort, Uri Gellert, Sóbert Norbit, Havas Henriket stb. egy csomóan imádják, felesége is van mindnek pedig hazudozó szélhámosok. Politikai "kiválóságaink" szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!