Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátnőmnek a foglalkozásomról mert félek, hogy le fog nézni, és elhagy ha megtudja az igazságot. Most mit tegyek? (bővebben lent)
Ezzel az egésszel az a baj, hogy ha szakít veled, akkor úgy fogod előadni a dolgot, hogy 'megint egy aranyásó p**sa, aki azért szakított velem, mert raktáros vagyok', nem pedig úgy, hogy 'hibáztam, mert már a kapcsolat elején hazudtam neki.'
21/L
Legalább megpróbáltad. Ha raktárossal indítasz, azonnal szakít. Így legalább picit vele lehettél. Most le leszel takarítva, hatalmasnagy hangon előadva azért, mert "hazuttá", de valójában azért, mert gagyi állásod van, gagyi fizetéssel.
Legközelebb jobbat hazudj!
Ha az elején igazat mond AZONNAL röpült volna a sok-sok előítélet miatt.
#4 Sajnálom, hogy te ezt tapasztaltad. Elárulom neked, hogy egyáltalán nem mindenki előítéletes.
Mondjuk te igen. Mégpedig a nőkkel szemben vagy előítéletes. Akkor mesélj már, hol vagy te különb az általad démonizált nőknél...
21/L
Démonizál a nyavalya. Az egész társadalom lenézi a raktárosokat, tagoncásokat. Sereg előítélet van velük szemben, mint "biztos műveletlen!" "biztos bunkó!" "biztos alkoholra költi a fele fizetését!" "biztos Munkáspárti szavazó!" stb.
Nem női dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!