Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok van olyan, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok van olyan, hogy nem mehettek valahová a párotokkal?

Figyelt kérdés
Nekem megtiltotta,hogy menjek vele egy fesztiválra,mert a barátaival akar menni. A többi haver legalább felajánlotta a párjának, de velem ezt így közölte. Én soha nem csináltam még ezt vele,pedig van külön baráti társaságom nekem is. Nagyon rosszul esik. Túlreagálom?

2017. aug. 18. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
Sokat kell még tanuljatok. Legjobbat néktek is.
2017. aug. 18. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Nalunk is rendszeresen en vagyok egyeduli lany, habar mar a parom haverja is talalt baratnot aki mostmar jon szinten, de az elmult ket evben altalaban 1-2x felbukkant valakivel valami random csaj vagy kolleganoje valakinek azt ennyi. Mi az, hogy valami program fiuknak van? :D
2017. aug. 18. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Nincs, és egy jó kapcsolatban nem is lehet ilyen. Persze ehhez nyilván az is hozzájárul, hogy egy jó kapcsolatban megértem, hogy a másiknak is kell a szabadság, meg kell a haverokkal töltött idő. Engem mindig hív mindenhova a párom, én magamtól mondom, hogy menjen nyugodtan a haverokkal. De mondjuk mi felnőttek vagyunk, ti meg gondolom gyerekek.

Na mindegy, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem reagálod túl, ilyet normális ember nem csinál a párjával. Szomorú, hogy nem vállal fel a haverok előtt ilyen szempontból. Gyerekes gondolkodásra vall. Nyilván ha együtt mentek akkor sem kell 0-24ben egymáson lógni, de megtiltani, hogy elmenj szerintem nagyon gáz. Esetleg el lehet kéredzkedni, hogy esetleg mi lenne, ha elmenne csak a haverokkal egy fesztiválra, és akkor minden rendben van. Én megmondom őszintén, hogy szerintem ő sz.r-ba se néz téged.

2017. aug. 18. 13:56
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Ez érdekes. Természetesen kell a külön program is de ez a megtiltom dolog elég gyerekes.
2017. aug. 18. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindegy ezt milyen hangnemben közli, de egyébként teljesen rendjén van, hogy szeretne kimozdulni a barátaival. Én se örülnék, ha a pasim ott akarna lenni a csajos programon, mert például a barátnőim szerelmi ügyei, vagy családi gondjaik vagy akármijük rohadtul nem tartoznak rá. Nem is lehet olyan felszabadultan, fesztelenül beszélgetni, szórakozni, mikor ott van valaki aki egyébként nem tartozik a "csapatba".
2017. aug. 18. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Azért teljesen más, hogy olyan progarmokra megy a haverokkal, ami a barátnőt nem érdekli, vagy kifejezetten "megtiltja" neki., főleg, ha a lány is menne. Nálam 1x játszanák ezt el, utána költözhet a barátaihoz.
2017. aug. 18. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
Na igen, meg egy fesztivál nem olyan program, hogy a srácok lelkizni akarnának a szerelmi bánatukról :'DDD És ha pl a lány elmegy külön a barátnőkkel, mert ugye őt is érdekli a fesztivál... Akkor ha véletlenül összefutnak ott, akkor majd látványosan kerülik egymást? :DDDD Ez azért elég röhejes szitu. Ok, ha a páromat felhívja egy haverja, hogy kidobta a csaja, sörözzenek egyet, akkor megy egyedül. De ez nem éppen az a helyzet :D
2017. aug. 18. 14:07
 18/22 anonim ***** válasza:
8%

Ha nem mehetsz a fesztiválra, csinálj te magatoknak ;). Amúgy tényleg nem értem, hogy mindenki tolja ezt az így szakítok, úgy ignorálom hülyeséget, aztán kinn van egy rakat kérdés, hogy jáááj mekkora gááci a barátom :D. Szerintem kicsit tedd helyre ezt a kis hülye gyereket.

31/f

2017. aug. 18. 15:08
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

A mostani párommal nincs, ő nem parancsolgat nekem, de volt aki akart. Avval nem is akartam menni sehova.

A párom viszont a jövő tavaszi Metallica koncertre is hívott, hátha vele tartanék. Igaz, nem szeretnék, de jól esett a kérdése.

2017. aug. 18. 15:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk 0-24 együtt, hetente el szokott menni a barátaival úgy hogy én nem vagyok ott, de nem is szeretnék menni,mert nekem is van más dolgom/barátaim. Ide szerettem volna menni, de úgy látszik másképp gondolta.
2017. aug. 18. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!