Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van Vele? Mit tegyek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van Vele? Mit tegyek? Nem értem, mi lehet az oka annak h így viselkedik? (16)

Figyelt kérdés

Majdnem 9 hónapja járunk és nagyon szeretjük egymást.Mindig jól kijöttünk.Mindig mellettem állt, jóban és rosszban egyaránt. Csak hétvégente tudunk találkozni, meg szünetekben a távolság miatt.

Mostanában szinte mindig csak azt akarja h "úgy" együtt legyünk. Nem csinálunk szinte semmi mást, mint hogy bezárjuk a szoba ajtót és egymáshoz bújunk...De ő "azt" szeretné vagy legalább pettinget. Mondtam neki, hogy azt is kell, de azért nem egyfolytában. Ilyenkor csak azt mondja, hogy már megint megbántom és miért nem bújok hozzá.Mondom neki hogy milyen programokat lehetne még csinálni de látom rajta h nem akarja.Sőt alig lehet rávenni.

Mi van vele? Miért lett neki ennyire fontos "az"? Mit tegyek?

2008. okt. 19. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván azt szeretné, mert az jó és érezné azt, h te kívánod őt. Erről szól főleg egy kapcsolat. Persze lehet mást is csinálni, meg kell is de hát szex nélkül ez lófasz. 9 hónapja le sem feküdtetek? Semmi?
2008. okt. 19. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
De lefeküdtünk. Az "az" szó azt jelenti h szex.
2008. okt. 19. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért nem mered leírni?

Amúgy meg egy 16 éves srác mindennél jobban kívánja a szexet. 30 évesen meg majd Te fogod akarni, és a párod meg inkább csak TV-zne :D

Köss vele megállapodást, szex után elmentek sétálni, vagy amit akarsz.

2008. okt. 19. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
előző válaszadó jó ötletet adott, kössetek kompromisszumot. te miért várod el tőle, hogy megértse, hogy nem akarsz állandóan szeretketzni, ha te sem érted, meg hogy ő viszont akar ?! :))))))
2008. okt. 19. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egy kapcsolat elején érthetőbb, hogy többet szexeltek, pettingeltek, mert meg akarjátok ismerni egymást minden téren. Akkor még nem tudsz betelni a másikkal, a kíváncsiság is hajt, de szerintem 9 hónap már nem kevés idő és ekkorra talán inkább az érzelmeknek kellene elmélyülni. Szerintem nem helyes, hogy minden férfi azt hiszi, a szex a kapcsolat lényege, szerintem meg az érzelmek! Én úgy gondolom, nem szeret már téged és csak a tested kell neki, bár érthető a szexuális éhsége, tekintve, hogy ritkán tudtok együtt lenni. Ennek ellenére igenis fontos, hogy ne csak úgy legyetek együtt. Én a helyedben megbeszélném vele, hogy számodra nem elég a szex, te ennél többet akarsz, ne csak ez tartsa össze a kapcsolatotokat. Ha szeret, kompromisszumot köttök és nem más karjaiban vigasztalódik...
2008. okt. 20. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Énis távkapcsolatban voltam sokáig a volt barátnőmmel,miis ritkán találkoztunk és ilyenkor jobban kívánja az ember a szexet.Szerintem ez természetes és ez nem azt jelenti,hogy baj van.
2008. okt. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!