Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy, nem értem öt?
Figyelt kérdés
1 év 3hónapot jártunk,és egy hétvégén ismét külön mentünk szórakozni és hát sokat ivott (amit nem szokott) és smárolt egy lánnyal,akit egyáltalán nem birok és mondta h azzal a lánnyal smárolna legutoljára meg neki ö nem kell...mondtam neki h majd meglátjuk...és mit ad Isten hát vele smárolt...másnap rögtön elmondta...szakitottam vele...1hét utén mondtam neki h gondolkodtam és megbocsátok neki de addig is napi szinten a suliban találkoztunk,telefonon beszélgettünk,sms,msn szinte egész nap,kivéve a szakitást követö 1-2napban ak kevésbe...És ak mondtam h én megbocsátok,mondta h ö még nem tud megbocsátani magának,meg ez még friss haggyunk még idöt a dolgoknak...Hát jó...tegnap volt 3 hete h külön vagyunk...sokat beszélgetünk találkozunk,eljárunk és ottalszunk egymásnál,és totál ugy viselkedünk mintha együtt lennénk de mégse...megkérdeztem mért ne lehetnénk együtt...ha már igy viselkedünk,és azt mondta mert a kapcsolatban sokat veszekedtünk meg igy meg ugy (igaz vitáztunk sokat de voltak idöszakok amik nyugissak voltak) meg h még idö kell neki és még lehet h együtt leszünk...meg mondta h ha valami fiu kifog ak visszaszerez töle meg ilyenek...hétvégéken külön voltunk bulizni,mindig irt a buli után h nem szállt rám semmi fiu meg ilyenek! Meg amikor beszélgetünk ak felhoz olyat h ez a csaj hü de jól néz ki,meg h voltam a központban és megismerkedett egy lánnyal és h milyen szép a böre meg a mosolya meg h megfogott benne valami...mondtam akkor ott van vigyed...azt mondta nem akar töle semmit..akkor minek hozza fel? Annyira nem értem ezt a fiut...?!! Mit tegyek? Mondtam már neki h szakitsuk meg a kapcsolatott,akkor bevágta h ez milyen gyerekes finta meg akkor eljön hozzám ugyis megtalál..egyszerüen nem enged el magátol...Mit tegyek???
2009. ápr. 20. 21:34
1/2 anonim válasza:
bonyolult, mar nem is lehet valaszolni, sztem neked kellene megtudnod magadtol h mi a helyzet vele. Ez mar szamomra is bonyolult pedig en egy ferfi vok, kellene hogy ertsem, bocsi
fatercosta
2009. ápr. 20. 21:44
2/2 anonim válasza:
Bonyolult az biztos.
Szakítottak. Majd újra összejöttetek, és Te ekkor rá is kérdeztél, de ő gyakorlatilag visszautasított. Tehát szerintem Te megtettél mindent, ő vagy habozik vagy egyszerűen már nem akar semmit.
Úgy veszem ki, hogy ő beszélhet a lányokról, csajozhat, Te viszont nem pasizhatsz. Hát, hogy ő ebben mi tart jónak azt el nem tudom képzelni. Féltékeny is meg nem is.
Szerintem jogosan te szakítottál vele, de ő ezt nem akarja elfogadni. Pont, hogy ez gyerekes és ha úgy fejezte ki magát ahogy leírtad...ne érdekeljen mit mond, szakítsd meg a kapcsolatot is.
Kétlem, hogy akár Te, akár Ő szerelemre lobbanhat még a másik iránt. De ezt igazán Ti tudjátok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!