Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy? Miért nem akar velem bulizni menni? Nem értem a barátomat.
Figyelt kérdés
ugy volt, h szombaton szülinapra megyünk. erre ma azt mondja, h ha ő nem tud eljönni, mert dolgozik, akkor majd elmegyek én. pedig a járásunk elején megbeszéltük, h nem megyünk ki 1 más nélkül, mert az mindkettőnknek rosszulesne. erre most azzal nyösztet, h menjek csak egyedül, mert ha meg akarom csalni, akkor igy is, meg ugy is meg fogom. nem értem, h mi ez az új viselkedési mód, miért nincs kedve.. :S2010. ápr. 8. 13:59
1/14 A kérdező kommentje:
már nem is járunk sehova, csak otthon döglünk, meg szexelünk. semmi más. :S
2010. ápr. 8. 13:59
2/14 anonim válasza:
Azzal még semmi gond sincs hogy menjetek el külön, de így hogy elfog laposodni minden az 100%. Ebből akár tetszik akár nem szakítás lesz a vége ha minden így marad.
22F
4/14 A kérdező kommentje:
én nem akarok nélküle menni, ő meg sehogyse akar menni. pedig már mondtam, h majd szépen kiöltözök, jót táncolunk majd, erre az volt a válasz, h most mit k.rvulok ( nem ilyen szavakkal, de ez volt a poénja ), h biztos más pasiknak akarok tetszeni, mert ha azt nézném, h neki tetsszek, akkor akár mehetnék szabadidőruhában is.. :S
2010. ápr. 8. 14:09
5/14 A kérdező kommentje:
igen, egész d.u., és kb. fél 11 lenne, mire oda tudna érni, fáradtan, biciklivel, mert nincs kocsija.
2010. ápr. 8. 14:10
6/14 A kérdező kommentje:
igen.. már igy is kezd ellaposodni a dolog, de ha semmihez nincs kedve. max. filmezni az unokatesomnal, aki itt van a szomszédban. rohadt nagy kimozdulás..
2010. ápr. 8. 14:11
7/14 anonim válasza:
Elöbb,utóbb tényleg szakítani fogtok,de szerintem hamarosan.
8/14 A kérdező kommentje:
nem kell igy " biztatni " :)) inkább mondjátok meg, h mit tegyek.
2010. ápr. 8. 14:16
9/14 anonim válasza:
Öltözz fel széepn, menj el a buliba és érezd jól magad.
Ehhez van kedved nem?
10/14 A kérdező kommentje:
igen, de nem nélküle.. :S
2010. ápr. 8. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!