Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért viselkedik igy? Lehet, h megcsal?

Figyelt kérdés
az a helyzet, h a barátom ma hazaért a munkából, irt 1 uzit, h puszi, és kikapcsolta a mob. jat. aztan kb. 1 ora mulva bekapcsolta, irtam neki, h mi volt, h kikapcsolta, irta, h aludt, de eltévesztette az órát, és előbb kelt fol. kérdeztem, h miért, megy valahova, erre az volt a válasz, h nem szoktak ilyet kérdezni, mert akkor nem lesz szerencséje. nem ismerek ilyen babonát :S azt irta, h megy a muterjanak 1 baratnojéhez vmit folrakni a gépre. mar vmelyik nap is ment 1 munkatársához, vmi jatekot folrakni. aztan, amikor elmesélte, elég hiteles volt. mesélte, h ott voltak a munkatársainak a gyerekei, meg stb. kicsit gyanus, mi az, h nem szabad kérdezni, h hova megy? ha megcsal, az ugyis kiderül, de h előzhetem meg azt, h megcsaljon? vagy ez most mi? 2 éve vagyunk egyutt. 19, l
2010. febr. 19. 16:57
 1/2 A kérdező kommentje:
amugy ki szokta kapcsolni, ha alszik..
2010. febr. 19. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy arra készül, de szerinted azt el fogja mondani neked? Nem hinném. HA meg akar csalni akkor úgy is megteszi. Nem tudod meg akadályozni. Hagyj neki elegendő teret és ne kérdezgesd állandóan, hogy hova megy. Fogadd el azt, ha azt mondja dolga van. Ha olyan úgyis elmondja HA meg megcsalt azt nem fogja. Egyszer az úgyis kiderül. Legyen nőiességed és ne nyomozgass utána. Az még rosszabb és el is fogod veszíteni. A ha szón van a hangsúly félre ne érts.
2010. febr. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!