Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért lépnek félre gyakran akkor is, mikor látszólag minden rendben van a kapcsolatukban, házasságukban?
Szerintem mindkettő fel megcsinálja ugyan ezt a másikkal.
Ha a nő rendes a férfi csalja meg. :(
Ha a férfi rendes a nő csalja meg. :(
A két nem félrelépéseinek merőben más okai szoktak lenni. A nőknél az a leggyakoribb, hogy nem érzik magukat nőnek a házasságban. Hiába szereti őket a férj, ha nem ÚGY szereti, ahogy ők azt elvárnák. A férfi pedig jellemzően nem úgy szereti, hisz ő férfiból van, férfiésszel gondolkodik, férfiszívvel érez.
Egyszer az őskorban engem is csaltak már meg. Nagyon mélyről indultunk, s én bedobtam magam, hogy előteremtsek mindent. Másod- és harmadállásokat vállaltam, szombat napközben kőműves mellett segédkeztem, éjszaka zenéltem, vasárnap sírkövesnél dolgoztam. Lassan meglett mindenünk, amikor a feleségem közölte, hogy elhagy. Baromira nem értettem. Ismertem a fickót, a nyomomba se érhetett semmilyen szinten. Ugyan mit adhat, amit én nem? Csak később értettem meg; időt! Jelenlétet. Figyelmet, törődést. Hogy szükség esetén kéznél van.
Azon meg ne kezdjünk el kattogni, miért csal valaki, és miért nem válik el. Ezer oka lehet, amit a gerinctanulmány tinik, a jellemóriás huszonévesek nem érthetnek, mint ahogy annak idején én sem értettem. És ez így szép. Így helyes. Idealistaként kell nekiindulni, mert különben megette a fene.
Kedves Nagy átlag!
A kérdező nem állította, hogy a nők gyakrabban lépnek félre mint a férfiak. A kérdés az, hogy a nők miért. Hogy a férfiak miért, az más kérdés, és itt a GYAKÉRD-is feltették azt.
Kedves Tamás_HU:
"mindkettő kíváncsi másra" közel sem azonos azzal, hogy rögtön fel is próbálja a "más"-t. Tehát ebben nincs semmi természetes, és belátni való.
" Mert az ember alapból vágyik az újra a másra, mindenben."
Az, hogy korunkban az emberek többsége annyira kiüresedett, hogy csak felszínes vágyaik kiélése jelent izgalmat, érdekességet, egyáltalán nem jelenti, hogy ez az EMBER ALAP vágya/természete. Ez csupán a jelen "kulturális" közeg, a fogyasztói társadalom lélekölő, szellemtompító hatásának következménye.
"És kényszerből senki ne maradjon mellettem." Az érmének két oldala van: hogy kényszerből megy el, az elfogadható?
Senki se szent.
Nem azért vagyunk emberek, mert hibázunk, - hanem azért hibázunk, mert emberek vagyunk..
Születésünktől van hibánk minden nap, és lesz is, még meg nem halunk.
A lényeg:
én a kockázatra hivatkozom. Páromat soha nem csalnám meg, mert szeretem, és tudom ő se engem, azonban más dolgokkal kapcsolatban szeretek kockáztatni, mert éget a vágy a kérdés, mi lesz ha..?!
Lebukom, nem? Kiderül, nem? Mi lesz a történetem vége?
Elképzelésem szerint a megcsaló fél is hasonlóan gondolkodik - játszik a gondolatokkal, és tettekkel..
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!