Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért csinálja ezt? Ha látszólag minden rendben van köztünk, akkor miért kell neki más nő?
Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Még nem élünk együtt és mivel mindketten elfoglaltak vagyunk hétköznap, csak hétvégén tudunk együtt lenni. Habár van olyan, hogy nem minden nap beszélünk, igyekszik a szabadidejét velem tölteni. Ha együtt vagyunk akkor nagyjából jó minden. A probléma az, hogy viszonylag gyakran flörtöl más nőkkel. Nemrég pedig megláttam egy SMS-t a telefonján egy csajtól, és kiderült, hogy a barátom vele is flörtölt és már találkozni is akart vele többször is. Nem kérdeztem rá a barátomnál erre, mert úgyse vallotta volna be, vagy hazudott volna valamit.
Nekem ez nagyon fáj és most egyfolytában azon idegeskedek, hogy vajon találkozik-e azzal a csajjal és ha igen, akkor történik-e valami köztük. Nem tudom hova tenni a barátom viselkedését. Szoktunk beszélni a kapcsolatunkról és mindig azt mondja, hogy neki minden jó így, semmin sem kell változtatni. Nagyon kedves szokott lenni velem, van, hogy virágot is hoz, a szüleimmel is rendes. Én is próbálok neki mindent megadni amit csak tudok. Nem értem, hogy akkor miért van szüksége arra, hogy mással kavarjon, ha minden jó neki. :/ Ha meg nem, akkor meg miért nem mondja nekem.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy meg akar csalni? Adjatok valami tanácsot! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!