Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleg gyerekes temaval hozakodok elo, szerintetek?
Sziasztok!
Van egy fiu, akivel eloben nagyon jol eltudunk beszelgetni. De van, hogy 2-3 hetig nem talalkozunk. Ugyanis a munkahelyemen ismerkedtunk meg, o pedig csak neha jon. Viszont en szeretnek vele ezen kivul is beszelgetni, ezert gondoltam bejelolnem facen. Viszont belegondoltam, hogy tulajdonkeppen megis csak o a ferfi es amugy is, ha szeretne velem beszelgetni, bejelolne vagy felhivna (tudjuk egymas telefonszamat a munka miatt). Veszett ugy, ugye? :D
Figyu!Egyszer én is így jártam.Igaz,kiderült,hogy meleg.A mai napig nem értem(Nagyon jó a radarom!).Szóval örülök,hogy nem hívtam/írtam.
A Te esetedben,hajrá!Jelöld.Hátha magától ír!Ha érdekled,biztos jól esne neki.
Attól függ. Mennyi idősek vagytok?
Amúgy én is arra tippelek, hogy annyira nem érdekled. Kis beszélgetés nem jelent semmit. Gondolom, olyan a munkaköröd is, nem és azért beszéltek?
Az hogy bejelölöd távol áll a kezdeményezéshez. Az üzenet annál inkább, de tényleg nincs vesztenivalód, nyugodtan írhatsz neki,, van e kedve meginni egy kávét, vagy szimplán ismerkedni.
Most nem feltétlen keres ő valakit, de ha látja, hogy van egy esélye, ő sem halasztja el, de ha nem mutatod a jelét az esélynek...:)
Próbáld meg, nem sülhet ki belőle rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!