Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat úgy hogy az egyik fél 2 műszakban dolgozik? Mennyire működőképes?
Figyelt kérdés
Én egyik héten 6-2 ig, másik héten 2-10 ig dolgozom. Párom fixen 8-5 ig. A hétvégék szabadok mindkettőnknek, de mivel nem élünk együtt, túl sok minőségi idő akkor sincs egymásra. Persze találkozunk, néha együtt alszunk, de azt nem tudjuk megtenni hogy szombat reggeltől vasárnap estig beköltözzünk valamelyikőnk szüleihez (nem tolerálják egyik részről sem). Hétköznap pedig szinte lehetetlen megoldani a találkozást. Délelőttös héten hajnali 4.30 kor kelek, mire ő hazaér munkából, elkészül, ideér, lesz este 7 óra, nekem meg 9 körül aludnom kell. Délutános héten mégúgysem tudunk találkozni, éjjel 11 kor már ő alszik. Jövő őszig kellene kibírnunk, akkor költözünk össze, de félek hogy elromlanak így a dolgok. Még csak 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon vágyunk a másik közelségére.2017. aug. 15. 17:36
1/8 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Csak tiszteletben kell tartani a másik pihenőidejét! Illetve a közös időtöltés, hasznos és kellemes legyen mind a két félnek.
3/8 anonim válasza:
Mi pontosan ebben a helyzetben vagyunk, nálunk én vagyok a problémás a folyamatos váltott műszakkal. Sokszor átbeszéltük, és mindig az az eredmény, hogy így nem fog működni hosszú távon. Mindkettőnknek szenvedés. Ezért én elhagyom a pályát.
4/8 anonim válasza:
Hat amikor delelottos vagy, akkor talalkozhattok akkor, mikor o vegez. Meg neked is lenne idod aludni egy kicsit. Vagy ha komoly a kapcsolat akkor lehet keresni egy masik munkat.
5/8 anonim válasza:
Ha 5-kor végez, miért tart 7-ig, mire elkészül, meg minek "elkészülni"? Miért nem megy egyenesen hozzád?
6/8 anonim válasza:
Ha szerelem van,ez nem okozhat gondot.Mondjuk ha te reggeles vagy,ő rögtön hozzád megy,együtt alszotok például.Minden megoldható,akarat kérdése.
7/8 anonim válasza:
Kicsit kényelmesek vagytok. Így nem fog menni.
8/8 kertész-farkas péter válasza:
Igen,lehetséges ha szeretitek egymást.Én 29éve együtt vagyunk a párommal.
Volt 17-vig állandó éjszaka,volt benne váltott műszak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!