Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Hogyan tud működőképes maradni egy nyitott kapcsolat?
Hello.Személyes tapasztalat,hogy egy nyitott kapcsolatba bármi belefér és bárki bárhol és bármikor.
Szerintem a nyitott kapcsolat olyan,mint az alkalmi szex.
Nem vagy a párod mellett,folyamatosan félre kúrsz stb....
Azt mondom,vagy monogám kapcsolat,vagy akkor már semmi.
jó barátsággal és alapszabályokkal
Mert én például vadászlélek vagyok, és párom meg szereti a többes szexet. De a vadász mindig hazamegy a jó meleg otthonba, nem fagyoskodik a préda mellett. ;))) Ő nem kíváncsi arra kivel hol voltam, tetszik neki, hogy "jó pasi vagyok" főleg hétvégéken, meg nekem is szimpatikus barátokkal ő is mindent meg kap amire vágyik, és hétköznap este egyedül nem tudtam megadni neki. Mondjuk nem egész harminc évesen még elég potens vagyok, hogy jusson több felé is.
Okés srácok ügyesek vagytok ;)
Szűrést ne hagyjátok ki ;)
Ilyen életformával nem árt. lol
Én ugyan biszex vagyok, de voltam csak fiúval is kapcsolatban, hogy csak pasikkal volta akkor tájt azaz fiúkkal.
Teljes őszinte kibeszéléssel vagy még utalással sem más partnerekre, jó nagyon minimális megengedett, így például a legkönnyebb. Nem csak ez az út van, de a két szélsőség valamelyike működik leggyakrabban. Ja megbeszélni előre a határokat. Én mindig több pasit kívántam, de ragaszkodó és fiúkkal 20-35 éves pasikkal is jól meg voltam évekig. A másik sumákolása miatt lett vége minden kapcsolatomnak.
Meg most leszek lassan negyven de legtöbben mert észak német vagyok 30-nak néznek, nem dohányzom, és túrázok. Ilyen hidegben is. Bár ilyenkor csak csoporttal.
Csapatjátékosnak kell lenni, vagy minimum jó párosnak. ;) Túrán én például velem együtt három fő után elhúzódok velük a többieknek, mindenkinek legyen elég tere, na ez is fontos a kapcsolatban.
Ragaszkodó monogám pasik, ritkán, de van, hogy bírják, ha vadász a partnerük évekig, pár hónap után borulni szokott a bili, mifelénk. És ez nem csak itthon van így, én éltem azért kint egy jó évtizedet.
Amúgy most épen monogám vagyok egy 24 éves sráccal közel négy éve, fent írtam. - Vadász Lélek.
Most alapszabály, rajta kívül mással kétszer nem szabad. - akivel voltam, nem is beszélek. Mint előbb írtam négy éve jöttem haza, kevés partner van már itthon vagy elérhető, a többi, meg amúgy is alkalmit akar. Az hogy megdugom egy legény garzon, az Astoriánál, és nem éri meg kiadni, most meg eladni sem, mert jobban lelakják, mint a kaució és a bérleti díj. Az ELTE bölcsész kar nem egy SOTE, de azért van elég meleg srác ott is, már helyben/közel - több találka hely is van ott a környéken, pont rendőrök rálátnak. Nem mintha én félnék, csak a másik miatt, fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!