Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Los Angeles-Moszkva távolságot kibírni? Egy ilyen párkapcsolat mennyire működőképes? Van rá esély?
Most itt a nyár, szóval augusztusig elvagyunk így, hogy együtt vagyunk.
De szeptembertől mi lesz?
Én ingázok Bp. és Moszkva között (elvált szülők, anya külföldi), ő ugyanezt teszi, csak Los Angeles és New York között, néha Európában van a nagyszülei miatt.
Nem tudom, hogy ez mennyire leküzdhető. Mindketten szeretnénk, hogy működjön, de ekkora távolság azért kicsit kétségbeejtő.
Nekem még párkapcsolatom sem volt sose és fogalmam sincs, hogy ez működne-e.
Mennyire érdekes már az élet, nem? Van, aki az utcájában találja meg élete szerelmét, más a kicsi országunk másik csücskében, a Kérdező pedig egy olyan fiút szeret, aki kb a Föld másik oldalán él. :)
Hány évesek vagytok, mi a terv? Ha 1-2 évről van szó, amíg pl a fősulit befejezitek, és van anyagi keret arra, hogy relatíve sokat találkozzatok, akkor az kibírható - ha olyan a kapcsolat. Utána dönteni kell, melyikőtök adja fel az addigi életét és költözik a másikhoz.
Szerintem ne agyalj előre, majd úgyis meglátjátok, mit hoz a jövő.
Azért gyakran találkoznánk, nem 3-4 havonta.
Én 16 éves vagyok, ő 18.
Nekem még 2 évem van, utána én szeretnék ott is tanulni. De ő meg miattam akar halasztani az egyetemen, és ideköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!