Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűn a "testvérmegcsalás"? Már nagyon megbántam!
hát igazából őszintén elmondanám a helyedben neki és kiderül a kapcsolat kibírja e ezt a törést...ha benned marad akkor csak feszült leszel, rettegsz mikor derül ki...
én nem vagyok szent, de én nem tudnám megcsalni a párom senkivel...szóval nem tudom átérezni a helyzeted teljesen...de ha belegondolok én mit tennék...talán jobb ha nem mondom el :)
Ez mekkora marhaság már..
1. majd biztos levisznek egy olyan lányt együtt nyaralgatni,, aki előtte sokáig volt az egyik fiúkkal, most meg a másikkal, ezt normális ember nem tűri el a környezetében,
2. azt írod: a mostani pasid családja, de ha testvérek, az az ex családja is!!
3, majd biztos ott hagynak henyélni titeket együtt, és nem arra gondol a család, hogy megint kufircoltok.
Eszem megáll, de ha ilyen történet igaz lenne, a család se normális, az biztos.
Két hasonlóról tudok, ahol felváltva hol egyikkel, hol másikkal volt a lány, mindkettőben robbant a testvériség, a szülők meg még az utcán is lek**vázták a lányt, be sem engedték magukhoz, nem, hogy nyaralgatni vitték volna.
Hááááát én elhiszem hogy van ilyen! Hát ha megakarod tartania pasid legyen örök titok, különben végleg eláshatod magad nem csak a 2 testvér között de még a szülei sőt a rokonság de még a haveri kör előtt is.
De lehet hogy majd akar még egy numerát az exed és ha enm kap szépen ki fog tálalni mindent a pasidnak és nézelődhetsz.
Nem jó ötlet volt ez a testvér kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!