Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nem stimmel nála?
Igen, valami nagyon nem stimmel nála! Hihettlen hogy ezek után ezt még megkérdezed. Egy bántalmazó kapcsolatban élsz, ami már fizikálisan is jelen van, lassan a pofonok is röpködni fognak, és arról is meg fog győzni (vagy meg akar), hogy megérdemelted mert olyan vagy.. .
Ezt csak úgy lehet kezelni, ha elhagyod.
Nem tudom hol laksz, laktok, nálad, mert úgy vettem ki? Vagy közös albérlet? Ha nálad,az akkor a kicsit nehezebbik helyzet, jobb lenne ha neked kellene csak odébb állni és nem őt kirakni.
De meg kell tenned, nem fog változni, minden egyre jobban eldurvul majd ahogy eddig is történt.
Az a lényeg, hogy ne legyél egyedül mikor szakítasz vele és kiköltözteted, mert valószínüleg nem fogja hagyni és csúnyán eljár majd a keze. Hívd át a családod vagy a barátaid, és tegyétek ki, cseréltess zárat, és az is megoldás lenne ha egy ideig visszaköltöznél a szüleidhez, hogy ne legyél egyedül, mert utána még elképzelhető, hogy zaklatni fog.
Ne élj álomvilágban, nem lesz már semmi olyan mint az elején, menekülnöd kell. És sajnos szó szerint...
Ja és ha előállna ilyen szívmelengető igéretekkel, hogy ő szeret és megváltozik, minden jó lesz ezután, NE HIGYJ NEKI! Komoly személyiség zavara van, nem fog változni! Egyik barátnőmnek volt egy ehhez hasonló kapcsolata, és ő többször bedőlt a szép szavaknak, hiába mondtuk neki amit most Neked is tanácsolok, meg a többiek is írtak, és brutálisan elfajultak a dolgok. Nemhogy pozitívan nem változott, csak durvább lett. Iszonyúan haza vágta őt lelkileg, nehezen jött helyre utána.
Szóval ne kergess hiú ábrándokat, hiába szereted, ez a kapcsolat semmi jóra nem vezet. Véget kell vetni. És azt se felejtsd, hogy NE LEGYÉL EGYEDÜL mikor ezt megteszed. Hiszen már tegnap is bezárt, nem fog békésen megválni tőled.
Én ezt nem értem. Felnőtt értelmes nő vagy, látod mit tesz veled. Hogy folyamatosan megaláz, verbálisan bántalmaz, és mostmár fizikailag is.
Ezek után mégis mi a búbánat ütött beléd, hogy még mindig a régen elmúlt jóba akarsz kapaszkodni és bízni abban hogy jó lehet minden? Nem veszed észre hogy csak fokozatosan romlik? Meddig akarsz várni? Míg már nem csak megrángat hanem jól meg is ver? Ébredj már fel, szedd össze magad, kérd a családod segítségét és szabadulj meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!