Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nem stimmel nála?
Figyelt kérdés
Igen érdekes stílusa van a barátnőmnek. Állunk a buszon és mindkettőnknek a fülében a füles és egyszer csak azt látom, hogy a barátnőm arca "énekel", de se egy mozdulat, sem pedig hang nem jön ki a száján, vagy ha csak tátogna, de még az sem.2011. júl. 27. 16:24
1/9 anonim válasza:
Ugyan nem egszen értem, hogy mire gondolsz azzal, hogy "énekel" az arca, inkább azon akadt meg a szemem, hogy úgy utaztok a barátnőddel, hogy mindkettőtök füle be van dugva...? Na nekem inkább ez a fura, nem az éneklő arc.
2/9 anonim válasza:
és most,hogy fér be ez ebbe a kategóriába?
3/9 Smartguy86 válasza:
Kettőtöknél nem stimmel valami, ha tudtok egymás mellett állni úgy, hogy mindketten fülest hallgattok.
Amúgy meg had tátogjon! Jól is nézne ki, ha minden hülye énekelni kezdene a buszon... :D
4/9 anonim válasza:
én meg headbangelek meg léggitározok
5/9 anonim válasza:
éneklő arc:) ez olyan aranyos..am nem mer tényleg énekelni, ennyi
6/9 A kérdező kommentje:
Felvállalva a másságomat, én is lány vagyok, csak mi ezt nem mutatjuk a külvilág felé annyira, mer tudjuk, hogy nem nagyon tolerálják az ilyesmit az emberek, ezért inkább zenét hallgatunk, van olyan is, amikor beszélgetünk.
2011. júl. 27. 16:35
7/9 anonim válasza:
Hallucinálsz:D Irány egy pszichológus!
8/9 anonim válasza:
Ha nem mutatod a külvilág felé, nem vállalod fel.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. Mi nyílvánosan nem mutatjuk, hogy mások vagyunk, csak magunk között. Tehát a környezetünk sem tud a másságunkról.
2011. júl. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!