Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyári táborban az egyik fiú...

A nyári táborban az egyik fiú festi a körmét. Vajon nem stimmel nála valami?

Figyelt kérdés
Az egyik lánytól elkérte a körömlakkját és nem adta vissza, 17 éves a fiú, de amúgy kedves.
2015. júl. 26. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És láttátok is kifestve a körmét?Nem lehet hogy másra kellett neki?
2015. júl. 26. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak ki akarta próbálni hogy milyen. Nincs ebben semmi
2015. júl. 26. 09:30
 3/11 vfrtom ***** válasza:
Igen, valami nem stimmel nála. Eg´szséges fiú nem csinál ilyet 17 évesen. 5 évesen , ha felpróbálja az anyja cuccát az még elmegy. De 17 évesen???
2015. júl. 26. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Ne légy ostoba. Ez csak körömlakk. Kérje vissza a lány és kész, a fiú meg azt csinál amit akar, most már igazán nem kéne, hogy akárki is megszólja ezért, a legtöbb helyen ez teljesen elfogadott dolog. Inkább nálad nem stimmel valami.
2015. júl. 26. 11:07
 5/11 vfrtom ***** válasza:
57%
Szegény én, én kérek elnézést , hogy nem vagyok metroszexuális.Teljesen elfogadott, aha. B..inak lenni olyan mint dízelt vezetni, egyre elfogadottabb , de még mindig ciki. Szerencsére a környezetem is ilyen.Bocs ,hogy élek. Egy férfi ne lakkozza a körmét.
2015. júl. 26. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Miért, mi van akkor ha lakkozza a körmét? Nem érted, hogy az csak körömlakk? Nem befolyásolja a döntéseit, nem lesz tőle más ember, neked sem okoz vele kellemetlenséget. Mégis miért zavar? Nem NEKED kell úgy kinézni, ahogy ő, nem NEKED kell úgy élned, ahogy ő akar élni. Ha téged nem kényszerítenek semmire, akkor te miért akarod másoknak megmondani a tutit? Neked talán jó lenne ha valaki megmondaná, hogy ne csináld ezt meg azt mert az ciki? Persze, ciki. Inkább az a ciki, ahogy ezekről a dolgokról vélekedsz, és ez csak egyre cikibb lesz.
2015. júl. 26. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nálunk táborban egyik fiú poénból kérte, hogy fessük ki a körmét, és sminkeljük ki, aztán meg eljátszotta a b*zit. Milyen színű körömlakk? Ha fekete, akkor Emo lehet, vagy valami ilyesmi. De láttátok kifestve a körmét???
2015. júl. 26. 13:00
 8/11 vfrtom ***** válasza:
Véleményt kérdezett. Leírtam. 6.nak akkor te miért osztod az észt nekem. Nekem nem lehet véleményem? Csak neked? Te sem vagy különb nálam.Csak divatból vagy ilyen nagy elfogadó, mi? Igen csak , körömlakk, attól mert egyesek szerint ez már "mindenhol" elfogadott, lehet valaki akinek nem tetszik és valóban nem biztos , hogy fog változni, mert MÁR más.
2015. júl. 26. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
24%

Én nem divatból vagyok "ilyen elfogadó", vannak ismerőseim, barátaim akik az LGBTQ közösségbe tartoznak, a barátom biszexuális, nehogy már előítéleteim legyenek. Persze, lehet véleményed. Nekem sem tetszik minden, nem tetszik például a bodybuilder testalkat. Na és? Attól még nem fogok sopánkodni, hogy ne eddzenek minden nap, meg túl izmosak, meg hogy nekem az nem tetszik. És van akinek meg én nem tetszem, van akinek meg te nem. Amíg ezzel nem piszkálnak, és tudnak normálisan kezelni, addig ez nem is baj.

Addig jó a vélemény hangoztatása, amíg nem akarod másoknak megmondani, hogy mit csináljanak. Ha valaki nem tetszik neked, akkor kerüld el, de szerintem nem kéne óbégatni, hogy ez nem normális, mert azzal már másnak okozol rosszat.

2015. júl. 26. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én poénból engedtem a lányoknak hogy ROZSASZINNEL ROZSASZINNEL!kifessék a labkormom és még csak lemosót sem hoztak szóval 2napig rózsaszín korommel maszkaltam a Balatonon mégsem vagyok meleg
2015. júl. 26. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!