Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme még így folytatni ezt a kapcsolatot?
Hosszú ideje vagyunk együtt, mondhatni gyerekekként jöttünk össze a párommal. Van egy 9 hónapos lányunk. Amikor megszületett, 2 hónapos korában elhagyott minket. Volt szó sok mindenről, hogy nem áll készen az apaságra, hogy van egy "másik nő" akit ő már "kinézett magának", hogy ha mi nem lennénk együtt, akkor ő bepróbálkozna nála. Fél évig voltunk külön. Aztán egy hónapja visszakönyörögte magát. Én akartam adni neki még egy esélyt, meg magunknak is, hogy a lányom teljes családban nőhessen fel, ami nekem nem adatott meg. De elmondtam neki, hogy nem tudok megbízni benne ezek után, ezt elfelejteni soha nem fogom tudni, hogy a lányunk első fél évében alig volt jelen. Nagyon nehéz időszak volt nekem, és pont mire kezdtem túltenni magam rajta, visszajött.
Mondtam neki azt is, hogy ahhoz, hogy egyszer újra bízni tudjak benne, sokat kell dolgoznia érte, őszintének kell lennie, nem titkolózhat, ha valamit tudni akarok, akkor válaszolnia kell. Erre kiderült egy hete, hogy az a nő, akivel "szívesen együtt lett volna" még mindig hívogatja, írnak egymásnak messengeren minden nap. Kiakadtam, erre letiltotta a számát, és letörölte a fb-ját. De úgy érzem, becsapott. Alig bíztam meg benne, erre még egy hónap se telt el mire rajtakaptam, hogy nem volt őszinte velem. Nem hazudott, mert nem kérdeztem rá, de el kellett volna mondania. A legújabb dolog, hogy lejelszavazta a telefonját. És nem hajlandó elmondani a kódot. Ő minden jelszavam tudja, de én nem tudhatom az övét. Ez nagyon idegesít. Úgy érzem, titkol valamit. Szerintetek van ennek a kapcsolatnak jövője? Én tényleg úgy érzem, hogy elég esélyt adtam, és megpróbáltam mindent, eléggé bíztam benne, de ő becsapott.
Hát döntsd el, hogy melyik kell.
Egy olyan pár, aki más után futott és ott hagyott a kisgyerekkel, és azóta is tartotta a kapcsolatot a nővel.. (VAgy tartja).
HA annyira fontos lennél neki, nem titkolózna és jelszavazná a telefonját, mert tudja, hogy ő cseszte el anno. Őt annyira nem érdekli a te nyomorod, hogy neked ez fájt. HA érdekelné, akkor nem beszélne azóta is a csajjal, akiért dobott és nem titkolózna.
Megjegyzem, én sem teljes családban nőttem fel.
Sosem értettem, miét kell a gyerekre fogni az "együtt maradást". (Mondjuk nekem az apa modell egész életemben hiányzott az életemből, a "nevelőapám", aki kisgyerekként meg volt.. hát inkább ne lett volna...)
Én boldog voltam akkor, amikor kisgyerekként ketten maradtunk édesanyámmal, semmiben nem szenvedtem hiányt, és nyugalom volt végre..
Együtt maradhatsz vele, te döntésed. De ne a gyerekre fogd. A gyerektől gondolom nem tiltod el, lehet jó apja ugyanúgy. Arról meg, hogy családként nem tudtok úgy együttműködni, ahogy szeretnétek, nem te tehetsz.
De én tényleg csak a magam nevében tudok beszélni, mások vagyunk. Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!