Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak sokan már egész fiatalon gyereket?
17/20
Egyértelmű, van aki a saját hülyeségéből lesz fiatalon anyuka. Vannak válások is, de minden korosztályban.
Én, kisváros kertes részén lakok. Csak az utcában van 5 nő, aki 25 alatt van és babával. Mindnek párja, a minden napokból az látszik, jó kapcsolatok, tudják mit is akarnak, merre haladni. Van erejük gyerekkel, munkával, tanulással foglalkozni. Még szórakozásra is van idejük, energiájuk.
Ok. Gratulálok, a legjobbakat nekik!
De, majd írd meg kérlek mi lesz velük 5 év múlva, mert 5-ből négy már elvált ez, én, meg csak ilyen példát látok.
Akkor miről beszélünk?
Nem értem pl a 11es vàlaszolô miért lett lepontozva?
Én pl 18éves korom ôta teljes àllàsba dolgoztam ,biztos munkahelyem van jelenleg is ,amivel havi 1500eurot kézhez kapom (és csak egy fuvaros vagyok). Màr nyitottam egy Sôrôzôt is ami szinten jô pénz.
25 vagyok ,a lànyom 3. Megvan mindenûnk. Kûlôn lakunk.
Apja lelépett ,tervezett gyerek volt ,jobban akarta mint én.
Nem panaszkodom ,tisztességgel nevelem ,jônevelt és èrtelmes kislàny.
Egy 10éves kapcsolat se bisztosîték arra ,hogy egyûtt fogjàk felnevelni a gyereket.
Az meg h valaki a csalàdiért szûl röhely. Havi szaros 12 13ezerért nem fog szûlni senki ,aki meg igen az ugyan olyan debil ,mint aki azt àlitja hogy a csalàdiért szûlnek.
Azért meg elég sok normàlis pasi van aki gyerekkel elfogad. De lehet csak itt Sopronba vannak ilyen teren normalis emberek. Bàr nem hiszem.
Én pl elönynek tartom az en helyzetembe azt ,hogy a férfinek (pàrom 40 ,a lànya 5éves) is gyereke van. Nem azért mert nem talàlnék gyermektelen pàrt ,hanem mert én tôbb gyereket nem vàllalok.
Gyerekkel sem àll meg az élet ,plàne ha a nagymama is imàdja az unokàjàt mint nàlunk.
En ugyan ugy talalkszok gyerekestûl a baràtokkal ,nyaralunk kutyakkal egyûtt ,stb...
Meg sokan gyerekvàlalàs utàn igénytelenek lesznek meg elfelejtenek nôk maradni (az elsô pàr honapban amikor nyugös a gyerek akkor még ok hogy nem jut magàra idô).
Igen ,tény sok a felelôtlen. De sztm mindenki a maga dolgàval ,életével foglalkozzon. Akik tenyleg felelötlenek nàluk csak a gyereket sajnàlom ,persze abba az esetbe amikor nélkûlôznek.
N25
Én inkább azokon szoktam csodálkozni, akik harminc fölött is még csak ÖNmagukkal, meg a karrierjükkel vannak elfoglalva.
Biztos jövedelem, "nyugdíjas állás", meg "tuti jövő" pedig NINCS.
Képességek, meg lehetőségek vannak - természetesen a korral csökkenő mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!