Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan a mai kamaszokat, amiért nem egész nap a steril szobánkban ülünk és tanulunk, hanem ismerkedünk is?
Itt van mondjuk ez az oldal. Néha szoktam látni egy-egy ilyen kérdést, amikor a kommentelők lerib.ncozzák a legtöbb tini lányt, mert hogy úúú ők már 14 évesen is szexelnek, meg hogy hogy képzeli, hogy csak egy kis pisis és járni akar valakivel, amikor szerintük kizárt, hogy ennyi idősen érettek legyenek egy kapcsolathoz.
1.Az egyik indok, amikor azt mondják, hogy ennyi idősen még csak fellángolás van, nem szerelmesek. Már nem azért, de még sok felnőtt se tudja megkülönböztetni a kettőt, akkor tőlünk miért várnák el? A másik meg az, hogy honnan tudja egy tök idegen, hogy a másik ember mit érez? Attól még, hogy neki nem volt szerencséje, lehet, hogy a másik pont ilyen 14-15 évesen találkozik azzal, akivel leéli az egész életét..
2.Aztán állandóan jönnek azzal is, hogy ilyen fiatalon még ne szexelj, mert akkor pár év múlva ki fogsz égni, meg hogy lelkileg nem állsz készen..
Szerintem azt megint mindenki maga dönti el, hogy mikor áll készen rá..
Arról a kiégésről meg ennyit, hogy szerintem egy viszonylag normális embernek a szex nem csak annyi, hogy na most megyek megdugni a Rozit, utána jövök vissza 5 perc múlva és ezt ilyen napi rutinként űzi, hanem azért érzelmek is benne vannak...kivéve az egyéjszakás kalandokban...vagy amikor csak azért járnak össze...de egyébként nem.. De mindegy, szóval önmagamból kiindulva, ha lenne barátom, nem azért feküdnék le vele, mert csak úgy olyan kedvem van meg unalmamban nem tudok magammal mit csinálni, hanem azért, mert szeretem és azért így nem hiszem, hogy évek múlva meg már semmit nem jelentene az egész
3.Ennyi idősen csak rövid kapcsolatok születnek
Ehhez az egyik hozzáfűzni valóm: És? Azért megnézném, hány olyan házaspár van, akik mind a ketten szüzek voltak, amikor összejöttek.
És ha fiatalabb koromban kezdek el járni valakivel, legalább később lesz egy kis tapasztalatom is.
A másik: ld. 1.
Hát szerintem ennyi.
Miért vannak olyan sokan fennakadva, ha valaki fiatalon kezd el járni valakivel?
"azt megint mindenki maga dönti el, hogy mikor áll készen rá.."
Az egy dolog, hogy ez az oldal tele van elképesztően ostoba kérdésekkel, amit ilyen "érett" fiatalok tesznek fel, de pszichológusok rendelőit is megtöltik a frigid, boldogtalan, kielégületlen nők, akik az első élményüket túl korán/nem megfelelő módon élték át, és ezzel hosszú évekre befizették magukat az örömtelen szexuális életre. Még soha, senkinek nem okozott életre szóló traumát, ha 1-2 évvel az első szerelem vagy fellángolás vagy megkívánás után vesztette el a szüzességét. Ellenben az, ha korábban, mint kellett volna, elég sokaknak. Így biztonságosabb inkább várni még kicsit.
Manapság úgy van beállítva a világ, és a sok hozzáértő ember agya is, hogy a 14 éves még kis p.cs. Széles skálán figyelve a 14 évesek viselkedését, még akár találhatnánk ebben némi rációt is, de én azt mondom, az a gyerek gyerekes 14 évesen, akire ezt a szülők rákényszerítik.
Gyakori példa pl testvéreknél h a kisöcsi még tinédzser korában is egy ovodás szintjét hozza, mert megtanulta h ezzel ér el sikert : törődést, megbecsülést stb.
Ennél sokkal rosszabb, h az ilyen emberek szemében sokszor még a 17.99999999 éves is egy kis tehetetlen gyerek DE aki már 18 az teljes értékű felnőtt ember... Nem abszurd egy kicsit?
Persze 100 évvel ezelőtt ez nem így volt, 16 éves fiúk 14 éves lányokat vettek feleségül stb, az egészen ősi időkről nem is beszélve amikor egy lánynak ahogy megjött az már készen állt gyakorlatilag is... És hát ez a biológia, hiába is próbáljuk elfojtani...
Ez egy öngerjesztő folyamat, mert a szülők nem vesznek erről tudomást, ezért a 15 évesnek még nem mondják el h védekezzen, sőt olyanról is hallani néha h a boltos nem adta ki 15 évesnek az óvszert, sokszor még a nőgyógyászok se vesznek erről tudomást stb... Pontosan ezért lesznek felelőtlenek a tinik, hogy aztán bizonygathassák ezt az okosok, amikor előkerül az a tuti téma, h "hová fajul eza világ....".
Azok az emberek, akik feleősséggel tartoznak mások iránt (szülő, tanár, stb) bele se gondolnak h a saját sz.r világrendjük, lustaságuk és nemtörődésük miatt lesz a világ egyre sz.rabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!