Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vállalnak sokan már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalnak sokan már egész fiatalon gyereket?

Figyelt kérdés
Sokaknak már 22 éves korukban gyerekük van, amikor fix munkahelyük még nincs. Mi értelme biztos jövedelem nélkül gyereket vállalni?
2017. aug. 12. 08:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

Van aki 22 évesen már évek óta dolgozik. Én 25 voltam az elsőnél, de mivel a férjem 5 évvel idősebb, ő már 30 volt.

Sógornőm 22 évesen szült, szintén már dolgozott, nem a szüleinél lakott.

2017. aug. 12. 09:12
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

Ez, mindenkinek a saját döntése, hogyan szeretné élni az életét. Én, pasiként, 30 felett már nem vállaltam volna gyereket. Sokak szerint korán kezdtük. Fiatalon volt mindenre energiánk. Nem volt generációs szakadék. A párom ment a gyerekkel suliba, dicsérték, hogy a kis tesót elkíséri és nem azt mondták, a nagyira van bízva a gyerek.

Na és harmincas éveinkre már voltak olyan nagyok. Sok olyat meg tudtunk élni, amit, ha akkor van kicsi, végleg le is mondhattunk volna róla.

2017. aug. 12. 09:32
 13/25 anonim ***** válasza:
16%

Ennyi megkeseredett, hulladék embert, akit más boldogsága és gyermekáldása felb&sz... :D

Építsétek csak a karriereteket a pénz kedvéért, aztán pusztuljatok ki úgy, hogy senki sem emlékezik arra, hogy egyszer léteztetek.

23/F

2017. aug. 12. 09:42
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

#13 szerintem menj aztán verd ki gyorsan, mert eléggé frusztrált vagy :)

egyébként divatból (is).

persze régen már 16-18 évesen szültek nagyanyáink, de ők egy más korban éltek.

az utcámban lakik 4 fiatal csaj, ők pl. versenyt csináltak abból, hogy ki tud hamarabb minél több gyereket csinálni.

ez nem vicc!

én csak annyit látok ebből, hogy megint gömbölyű a hasa valamelyiknek, a másik meg már 2 kisgyerekkel ballag a boltba az előzőhavi 1 gyerek helyett.

18-22 év közötti magyar, nem cigány csajok.

olyanok mint a nyulak, szaporák.

az még fontos, hogy apuka 2 esetben van csak, mindegyik a szülők nyakára szült, és szerintem segélyékből élnek.

2017. aug. 12. 10:05
 15/25 anonim ***** válasza:
47%

Igen, ezt sajnos én is észrevettem...

Talán túl hamar felcsináltatják magukat, mert azt hiszik hogy megtalálták a nagy Ő-t...aztán majd rájönnek, hogy ezek a fiatal huszas évek, már nem fognak visszajönni.

Mert ugye egy gyerek rengeteg lemondással és felelőséggel jár :D

De hát na, az ő bajuk, ők cseszik el fiatalon az életüket.

Aztán meg sírnak, hogy nem tudnak gyereket felnevelni, mert nincs meg a biztos anyagi-karrier háttér, amit pont ilyenkor kellene kialakítani.

25L

2017. aug. 12. 10:27
 16/25 anonim ***** válasza:
16%
Igazad van kérdező. Csodásan néznek ki a karrierhajtó, kiégett nagyik, mint anyukák.
2017. aug. 12. 10:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert a sok fiatal lány, aki felelőtlenül széttette a lábát és már rég otthagyta őt a "nagy szerelmük" 1-2 gyerekkel, még mindig a szüleiken élősködve, vagy segélyeken élve tengődnek. Meg nézd meg a rengeteg fiatalon gyerek miatt megházasodott párt, ma már mind elvált emberek. A férfiak könnyebben tovább lépnek, de milyen nő kell 2 gyerekkel? Ritka, ha normális párt talál maga mellé. Vagy, ha nem voltak házasok, a szétköltözött párokat és a sok hétvégi apukát!

Igazad van, sokkal szebb látvány!

Inkább szüljön egy nő 25-35-40 éves kora között, biztos anyagi háttérrel, felelősségteljesen, mint, hogy a semmibe beleszüljön vagy egy ingatag kapcsolatba.

Itt nem a buta nők, miket beszélek lányok a lényeg, hanem a szerencsétlen gyerek(ek), akik a hülyeségük áldozatai lesznek.

Persze mindig vannak kivételek... de nagyon kevés a pozitív példa.

2017. aug. 12. 11:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Nagy divat lett a 0 végzettséggel, nagy semmire szülni, egy jöttment férfinak, mert az hű de menő ő anyuka.
2017. aug. 12. 11:26
 19/25 anonim ***** válasza:
28%

Azt te nem tudhatod, mennyi támogatást kapnak otthonról, milyen az anyagi helyzetük. Én valóban nem szülnék a jelenlegi helyzetemben, de ha már meglenne a diplomám (aki időben elkezdi, és be is fejezi az egyetemet, annak simán lehetséges), akkor vállalnék gyereket.

Azt meg undorító dolognak tartom, hogy nekünk muszáj elfogadni a sok gyerekmentest, és egy szavunk sem lehet rájuk. Ők meg mindenkinek, aki gyereket akar, beírhatják, hogy biztos csak a családi pótlék miatt kellett, vagy azért, hogy figyelmet kapjanak Facebook-on...

Te jó ég. Attól, hogy te nem érted, hogy más miért örülne a gyereknek, még nem kell őket degradálnod. Igen, nyilván nem lehet piskóta a gyereknevelés sem, de őszintén, mi könnyű az életben? Semmi. Inni meg feküdni, na az könnyű, csak nem is vezet sehová.

21/L

2017. aug. 12. 11:37
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

Kedves #19!

Attól, hogy meglenne a diplomád, mégis miből tartanád el a gyerekedet?

A diplomás gyedből? Vagy abból, hogy az édesapa majd gürizik helyetted/értetek?

Szép dolog a gyerek, de 21 évesen fingod nincs róla, hogy mivel jár.

2017. aug. 12. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!