Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszti vagy jogos sérelem?

Figyelt kérdés
Előzmény: kérdeztem hogy találkozunk e, de ő nem ért rá, mert focizni ment inkább, ezért megírtam hogy szomorú vagyok amiért nem von be a programjaiba, erre nem volt reakció, így az alábbi mondattal folytattam: "Én: Kicsit azért törődhetnél a lelkemmel ha számítok neked. Pasi: Most voltam nálad. Nekem is van más programom " Ennyi. Szerintetek én reagálom túl a dolgot ha úgy érzem nem kapom meg a számomra kellő törődést, figyelmet, lévén egy kedves szó elég lett volna, vagy tényleg bunkó volt a pasi és jogos a felháborodásom? Vagy ez szimplán annyit jelent hogy nem számítok neki?

2017. aug. 10. 13:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogy dolgozz egy kapcsolatért, ahhoz először kapcsolat kell és két ember, aki hajlandó dolgozni érte.
2017. aug. 10. 15:45
 32/40 anonim ***** válasza:
#29 ez szép és jó (tényleg), de nem tudtuk meg belőle, hogy ti most kapcsolatban vagytok-e, vagy csak szexeltek. Mint mondtam, ez lenne a kulcs a reàlis válaszokhoz.
2017. aug. 10. 15:46
 33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15:40-es válaszoló, végre valaki érti a kérdést és átgondolta empátiával... Amúgy várhatóan itt tart ez a viszony, ha hiszti akkor az a vég kezdete és jelöli a türelmem határának elérését..
2017. aug. 10. 15:47
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ezekszerint csak szexkapcsolat van köztetek... akkor viszont erről ennnyit: hiszti. Pont. Mit vársz?
2017. aug. 10. 15:51
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"szeretet alapú kapcsolat" hol? Mert a tiétek baxás alapú, csak szólok:D

Semmi közöd hozzá, mit kezd a szabadidejével, akár másik nőhöz is mehetne. Hagyd abba a hisztit!

2017. aug. 10. 15:55
 36/40 anonim ***** válasza:
32%

Jogos...a párom 2 hét után mutatott be a nagymamájának (aki a legfontosabb személy volt az életében). Utána minden haverját megismertem, a kollégáinak is bemutatott, elrángatott a céges csapatépítőkre is. 13 éve vagyunk együtt, most váltott munkahelyet és mondta, hogy menjek el vele valamikor hogy be tudjon mutatni...

Az egyáltalán nem normális, hogy 1,5 év alatt nem ismersz senkit aki körülötte van...

2017. aug. 10. 16:42
 37/40 anonim ***** válasza:
67%
#36-os, az ok, de a tiétek párkapcsolat. A kérdezőék meg nem, kb csak d.gni járnak össze.
2017. aug. 10. 16:52
 38/40 anonim ***** válasza:

Az a baj kérdező, hogy te többet érzel iránta, mint ahogy egy ilyen viszonyban kellene. Ezért várod el, illetve jól esne, ha törődne veled. Azt szereted vilna, ha ez a viszony kapxsolattá fejlődik. Csakhogy ez a dolog nem kölcsönös, a pasinak nem számítasz többet, mint ami vagy is, tulajdonképpen csak egy dugó pajti. Ettől még nem jogos a felháborodásod, ez így csak hiszti, ha tetszik ha nem.

Ha azt akarod hogy ez a kapcsolat többről szóljon, nyisd ki a szád. Aztán ha a pasi nem hajlik rá, ott kell hagyni. De most az, hogy te ott magadba duzzogsz, tök jogtalanul, hogy ezt sem meg azt sem kapom meg, meg semmi törődés, annak semmi értelme. Ahhoz párkapcsolat kell és nem viszony.

2017. aug. 10. 17:02
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről ez csak hiszti így hogy nem vagytok rendes kapcsolatban, másrészről meg nem is számítasz neki.

Ideje lenne felébredned, és belátnod, hogy sajnos bárhogy is azt szeretted volna, hogy viszonozza az érzéseidet, ez nem történt meg a 1,5 év alatt. Innentől kezdve nem türelemre lenne szükséged, hanem önbecsülésre.

2017. aug. 10. 17:36
 40/40 anonim ***** válasza:
Na mi újság kérdező, megmutattad a pasinak?
2017. aug. 11. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!