Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszti vagy jogos sérelem?
10.: ne haragudj, de te nem türelmes, hanem madárnak nézhető balek vagy. Hány évig fogod még tűrni, hogy fel sem vállalt még? Én már rég otthagytam volna.
2017. aug. 10. 14:25
Első vagyok. Ez esetben viszont elég egyértelmű, hogy maximum unaloműző lyuknak vagy tartva. Ha másfél éven keresztül nem volt képes felvállalni, akkor ez annyit jelent, hogy szarba se vesz, minden más csak kifogás, pofázni bárki tud.
Nem értem, hogy vagy képes kapcsolatnak nevezni egy ilyen szánalmas, nevetséges viszont. Komolyan ennyi önbecsülésed van?
2017. aug. 10. 14:30
13/40 A kérdező kommentje:
Tudom.. :-) már többször összevesztünk, de mindig kibékültünk, én spec szeretem... ezért is veletek levelezgetek és nem őt küldöm el melegebb éghajlatra.. próbáltam vele ma kommunikálni hogy nem lett jobb a lelki állapotom, de leszögezte hogy ez hiszti.. tehát nem érdekli hogy mi zajlik bennem..
13.: akkor vagy keresel olyat, aki szeret és érdekled, vagy elfogadod, hogy az utolsó leszel a fontossági sorrendben(a párom egy hónap után vitt haza a szüleihez bemutatni, pedig nem vagyok egy extra csaj. Hidd el, sok srác van, aki értékelne téged)
2017. aug. 10. 14:36
Szereted? Mit? Hogy szégyell, kihasznál és megaláz, és még az érzéseid se érdeklik? Ne tedd magad még előttünk se nevetségessé ezzel a kijelentéssel, kérlek! Mikor kezdesz őszintén beszélgetni legalább névtelen idegenekkel, ha már vele és magaddal nem megy? Mindennek van határa, és én nem szeretem, ha valaki hülyeségeket beszél. Ez nem kapcsolat és legkevésbé sem szerelem. Akit szeretsz és tisztelsz, arra büszke is vagy. Ez még a tisztelet fogalmát sem meríti ki. Még magad sem szereted eléggé, hogy nemet mondj erre a viselkedésre!
2017. aug. 10. 14:37
Én elhagynám a helyedben.
3 hónapig nem bírtam elviselni, hogy nem vállalt fel az exem mások előtt, akkor te hogy bírtál ki így 1,5 évet?
21/L
2017. aug. 10. 14:44
17/40 A kérdező kommentje:
RipOutTheWings
Ne ítélkezz kérlek mert nem ismered sem őt, sem engem, sem a teljes helyzetet. Hidd el látom amit látnom kell, és nem sajnálatra vágyom, mert akkor máshogy fogalmaztam volna.. és amúgyis... A kérdés az volt Ti mire következtettek egy ilyen beszélgetésből.. Hiszti vagy jogos? Amúgy nem neveztem sem a pasimnak, sem kapcsolatnak. Ezt a kis levelezést neki készülök átküldeni hogy érezze a törődést, és lássa hogy mit látnak mások, és hogy viselkedik velem... mert nem látja..
Jah, hogy nem vagytok kapcsolatban? Elnézést. Akkor valóban ítéleztem. Én azt hittem, egy másfél éves intim kapcsolat, ahol te rosszul érzed magad, mert nem mutatnak be, az egy párkapcsolat. Ha nyíltan nem vagytok párkapcsolatban, akkor mi a probléma?
2017. aug. 10. 14:51
Akkor miben vagytok másfél éve? Semmi nincs kimondva se? Ha neked jó ilyesmire elpocsékolni az időd, nyugodtan. Ez nem több mint alkalmi szex (még szexkapcsolatnak is szegényes, ott is jobban foglalkoznak egymással)
2017. aug. 10. 14:58
Én sem értem ezt a részét. Milyen alapon kéred számon, hogy bemutat-e vagy sem, elhív -e közös programokra vagy sem, ha gyakorlatilag nem álltok egymással kapcsolatban? Ilyenkor ez tényleg hiszti, hiszen mi közöd lenne az életéhez azon kívül, hogy néha lefekszetek egymással?
2017. aug. 10. 15:00
Kapcsolódó kérdések: