Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszti vagy jogos sérelem?
Na jó, ezt nem gondoltam volna. Neked ez miért jó? Tényleg jó ingyen p*naként funkcionálni?
21/L
"Amúgy nem neveztem sem a pasimnak, sem kapcsolatnak."
Akkor színtiszta hiszti. Semmi köze hozzád, semmi felelőssége a te elcseszett lelkivilágodat pátyolgatni, pláne miután házhoz mész a pofonért.. Meg is érdemled.
Ha párkapcsolat lenne, akkor jogosnak mondanám. De mivel azt írtad nem neveznéd annak, így viszont tiszta hiszti.
Sokat érsz majd vele, hogy megmutatod neki a kérdésed, pláne hogy lassan a többség ugyanúgy hisztinek véli. :)
#21 márpedig a kérdésedre a válasz attól függ, hogy egyáltalán kapcsolatban vagytok-e. Ha csak összejártok dugni, akkor nyilván nem jogos a hozzáállásod, ha viszont kapcsolatban vagytok, akkor igencsak jogos.
Szóval nagyon nem mindegy...
Kedves kerdezo! Az alap kerdesbol nem derul ki, hogy milyen viszonyban is vagytok egymassal, ezert "fergezte" le (nem nyiltan) a partneredet par valaszolo.
Az a helyzet, hogy mivel egy kis lyuk vagy, amit hasznalgat neha (valamit nagyon tudhatsz az agyban, hogy meg kitart melletted) meg nem ok arra, hogy bemutassuk a masikat a szuloknek, baratoknak. Anno en is tavoltartottam a hetkoznapjaimtol, csaladomtol, baratomtol a szexkapcsolataimat a kozos (altaluk kitalalt) programokra is csak azert mentem el, mert a vegen garantalt volt az agytorna.
Tetszik-nem tetszik: hisztizel. Nem vagy szamara meg baratnomateria sem, nemhogy felesegmateria lennel, igy evidens, hogy nem fogod oket sosem megismerni. (Sajnalom, ha rosszul esik, nem ismerlek Teged, lehet, hogy alapbol Te tok normalis vagy, de muszaj a srac agyaval gondolkodnom, hogy jo valaszt tudjak adni..)
Remelem azert dobod majd. Nem eri meg sem az idot, sem az energiat ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!