Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszti vagy jogos sérelem?

Figyelt kérdés
Előzmény: kérdeztem hogy találkozunk e, de ő nem ért rá, mert focizni ment inkább, ezért megírtam hogy szomorú vagyok amiért nem von be a programjaiba, erre nem volt reakció, így az alábbi mondattal folytattam: "Én: Kicsit azért törődhetnél a lelkemmel ha számítok neked. Pasi: Most voltam nálad. Nekem is van más programom " Ennyi. Szerintetek én reagálom túl a dolgot ha úgy érzem nem kapom meg a számomra kellő törődést, figyelmet, lévén egy kedves szó elég lett volna, vagy tényleg bunkó volt a pasi és jogos a felháborodásom? Vagy ez szimplán annyit jelent hogy nem számítok neki?

2017. aug. 10. 13:10
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Hogy mi a probléma? A hangvétel és a stílus továbbra is, mert akivel nemhogy intim hanem bármiféle szeretet alapú kapcsolatom van, és ha jelzi hogy szomorú, akkor nem hisztisnek minősítem, hanem megkérdezem mi a baja és tudok e segíteni.. A kérdés pedig továbbra is ott szerepel fent. Jogos vagy csak hiszti?
2017. aug. 10. 15:02
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Jahogy egy újabb szánalomtenger, akinek kifogás bármire az, hogy "szeretem". Ki a francot érdekel, hogy szereted? Értelmes ember félre tudja tenni az érzelmeit ilyen helyzetben. Mindegy, ha ennyi eszed van, akkor szenvedj csak tovább, ő mindig is csak egy ócska rongynak fog kezelni, de miért is tenné másként, ha egyszer hagyod.
2017. aug. 10. 15:03
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor hiszti a válasz.
2017. aug. 10. 15:05
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hiába fogod ezt a kérdést a srácnak megmutatni, ugyanúgy telibe fog téged sz.rni. Megszoksz, vagy megszöksz.
2017. aug. 10. 15:08
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ezt nem gondoltam volna. Neked ez miért jó? Tényleg jó ingyen p*naként funkcionálni?

21/L

2017. aug. 10. 15:16
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy nem neveztem sem a pasimnak, sem kapcsolatnak."

Akkor színtiszta hiszti. Semmi köze hozzád, semmi felelőssége a te elcseszett lelkivilágodat pátyolgatni, pláne miután házhoz mész a pofonért.. Meg is érdemled.

2017. aug. 10. 15:19
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha párkapcsolat lenne, akkor jogosnak mondanám. De mivel azt írtad nem neveznéd annak, így viszont tiszta hiszti.

Sokat érsz majd vele, hogy megmutatod neki a kérdésed, pláne hogy lassan a többség ugyanúgy hisztinek véli. :)

2017. aug. 10. 15:25
 28/40 anonim ***** válasza:

#21 márpedig a kérdésedre a válasz attól függ, hogy egyáltalán kapcsolatban vagytok-e. Ha csak összejártok dugni, akkor nyilván nem jogos a hozzáállásod, ha viszont kapcsolatban vagytok, akkor igencsak jogos.

Szóval nagyon nem mindegy...

2017. aug. 10. 15:26
 29/40 A kérdező kommentje:
Ha statisztikát készítenék, akkor több lenne az off válasz egyenlőre mint az igen-nem.. :-) persze, végülis mindig jön más, jobb, szeretőbb, kedvesebb... és van az úgy hogy dolgozni kell egy kapcsolatért, én úgy döntöttem életemben először, hogy megpróbálok dolgozni ezért, mert az akadályok ellenére látok benne fantáziát.. vagy épp pont a kihívás miatt látom ezt..
2017. aug. 10. 15:30
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo! Az alap kerdesbol nem derul ki, hogy milyen viszonyban is vagytok egymassal, ezert "fergezte" le (nem nyiltan) a partneredet par valaszolo.

Az a helyzet, hogy mivel egy kis lyuk vagy, amit hasznalgat neha (valamit nagyon tudhatsz az agyban, hogy meg kitart melletted) meg nem ok arra, hogy bemutassuk a masikat a szuloknek, baratoknak. Anno en is tavoltartottam a hetkoznapjaimtol, csaladomtol, baratomtol a szexkapcsolataimat a kozos (altaluk kitalalt) programokra is csak azert mentem el, mert a vegen garantalt volt az agytorna.

Tetszik-nem tetszik: hisztizel. Nem vagy szamara meg baratnomateria sem, nemhogy felesegmateria lennel, igy evidens, hogy nem fogod oket sosem megismerni. (Sajnalom, ha rosszul esik, nem ismerlek Teged, lehet, hogy alapbol Te tok normalis vagy, de muszaj a srac agyaval gondolkodnom, hogy jo valaszt tudjak adni..)

Remelem azert dobod majd. Nem eri meg sem az idot, sem az energiat ez a kapcsolat.

2017. aug. 10. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!