Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha azt érzem, hogy az "anyósom" nem szeret?
Hát erre megint csak két kérdésem lenne:
Mi a büdös francnak jársz a barátod szüleinek (nem az anyósod egy lófütyi 2 éves kapcsolatban, ahol össze sem költöztetek) nyakára, ha köztudottan nem kedvelnek? Mi a fenéért állsz le vele vitatkozni a saját házában?
A másik: szerinted te érsz valamit ennek a hapsinak, ha előbb az édesanyját kérdezi meg arról, hogy kivel kötné össze a saját életét... hát ne röhögtess már...
Térj már észhez kicsit.
#2 Milyen körberajzolás?
A barátom anyja. ennyi.
Akkor ennyi erővel a barátjára mondhatja azt is, hogy "férjem".
1. Nem kell meglátogatni/nem kell tartani vele a kapcsolatot
2. Nem kötelező szeretnie. Nem is értem miért kéne jópofizni egy olyan emberrel aki kényszerből lesz a rokona.
Ha pedig nem vagytok a pároddal házasok, akkor nem az anyósod, csak az aktuális pasid anyja.
#4 Jó, akkor a barátom helyett írja, hogy "férjem, idézőjelben.
Ugye akkor sem ugyanaz...
Legelső válaszoló: azért írtam idézőjelben mert nem az anyósom csak lesz, és mivel nyáron lesz 18 a barátom, ezért nyilván az anyját fogja megkérdezni a házasság kérdésben mivel kiskorú. Nem az zavart,hogy őt kérdezte meg, hanem az anyja reakciója.Különben is egy szóval nem mondtam,hogy a saját házában leállnék vele vitatkozni. ;) És azért járok oda ,mivel mind a ketten kiskorúak vagyunk, ezért valamelyikünk szüleinél kell lenni, és neki meg nyílván rosszul esik ha folyton csak nálunk vagyunk.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat is!:)
Az anyukája 40 éves.
Bár ez mindenkinek szól,hogy idézőjelben írtam az anyóst!! Azért úgy írtam(mielőtt ebbe is beleköt valaki) mert egyszerűbb és szerintem praktikusabb volt így írni, mint ha hosszan kiírom,hogy az "a barátom anyukája" mivel ott felül a kérdésnek amúgy is rövidnek kell lennie. A leírásban lent már "a barátom anyjaként " emlegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!