A gyerekemet mindig tiszta ruhába öltöztetem, , játszom vele, szépen nevelgetem, odafigyelve, óvva-védve. Főzök-mosok-takarítok, nem hagyom koszban a lakást.
A férjemet (a fiát) nagyon szeretem, ő is engem; szerelemből mentem hozzá, hűséges típus vagyok. Kerülöm a konfliktusokat. Rossz tulajdonságom, h konok vagyok és ragaszkodom az igazamhoz. De előtte mérlegelem, h tényleg igazam van -e? Ám ha igen, foggal-körömmel ragaszkodom hozzá.
Mi a hiba bennem, h nem szeret az anyósom????
2012. szept. 4. 08:23
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül hibát kell keresned!
Az anyám vetélytársnak nézik néha a menyüket!Félnek attól hogy a fiuknak jobban megfelel a partner mint ők maguk,hogy olyan anyatipusra lett volna szükségük!Félnek hogy a nagy Ő elszereti tőlük a fiukat,hogy a fiuk többé nem fogja őket úgy szeretni,stb,stb....Nagyon sok indok van erre a kérdésre!Erre tökéletes válasz nincs!
2012. szept. 4. 08:29
2/9 anonim válasza:
Az *anyák*
bocsánat elírtam!
2012. szept. 4. 08:30
3/9 A kérdező kommentje:
de már 4 éve vagyok a fia felesége...és csak rosszabbodik....:(
2012. szept. 4. 08:31
4/9 anonim válasza:
nem kérdezted még tőle?
amúgy : féltékenység, nem vagy szimpi, anyu pici fia, stb.... vagy egyszerűen eldöntötte h utálni fog
2012. szept. 4. 08:33
5/9 anonim válasza:
Talán a konokságod a baj. Ez nagyon rossz tulajdonság. Először hallgasd meg a másik véleményét,azután dönts,hogy igazad van-e? Ne előtte!
2012. szept. 4. 08:34
6/9 A kérdező kommentje:
ki mondta, h előtte döntöm el, h igazam van -e?:) Én mindig meghallgatom, de ha oltári hüleséget mond, nem fogom szó nélkül hagyni.... Amúgy meg már gondoltam arra, h lehetne másik menye (sógornőm), mert ha magamat nem is "tökéletesnek" tartom, de benne vagyok szerintem a "jó meny, feleség "kategóriába...Kapna egy ri-banc, bulizós, gyerekpotyogtatós , nyafogós menyet,aztán összetenné a két kezét, h én ilyen vagyok....:S :)
2012. szept. 4. 08:45
7/9 anonim válasza:
"Miért nem szeret az anyósom?"...
...miért nem sz@rod le, hogy szeret-e?
Ha te megtettél mindent, közelítettél felé, nem lehet panasz rád, akkor minek erőlteted?
Valószínűleg eldöntötte, hogy utálni fog, és tartja magát ehhez. +szerintem irigy és féltékeny is, hogy "túl jó vagy", ha nem lennél "túl jó" a fia "közelebb lenne hozzá, szövetségesek lehetnének picit"...dehát nem így alakult neki, pech :)
2012. szept. 4. 09:31
8/9 anonim válasza:
Szerintem sz@rd le, már bocsánat. Mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni, akár a fejed tetejére is állhatsz, ha ő eldöntötte, hogy csakazért sem fog téged kedvelni. Amúgy miben nyilvánul meg az ellenszenve? Beszól vagy ilyesmi? Férjedet próbálja ellened hangolni? Milyen gyakran kell vele találkozni?
2012. szept. 4. 11:19
9/9 A kérdező kommentje:
A férjemet hála az égnek nem tudja ellenem hangolni...nagyon jószívű ember, de realista, tudja hogy a negyede se igaz amit az anyósom összehord rólam... Csak nekem a lelkemben fáj, h velem ilyen , pedig nem szolgáltam rá....ÉS igen, beszólogat. Meg utalgat. Olyan dolgokra, aminek a felét se értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!