Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szabadságot akar. Engedjek neki?
Mondd meg neki, hogy ezt a munkáltatójával beszélje meg D:
31/f
Kell neki a szabadság, hogy nyugodtan tudja keresni az utódod. Ottalvós buli meg nem a havernál lesz.
Ezzel azért jó, ha tisztában vagy!
Nem bízol benne, féltékeny vagy, ennyi. Ha kizárólag az otthon alvás nyugtat meg, akkor egyértelműen azzal van a problémád, hogy valakit összeszed és ezt te nem tudod kontrollálni.
Mi is végig játszottuk ezt a párommal, szét is mentünk 1 hónapot miatta, amikor elkezdett balhézni miatta mindig magára hagytam, aztán idővel megértette, hogy csak maga alatt vágja a fát. Mondjuk esetünkben ez évi 1, max 2 hétvége volt, szerintem ez még belefér.
Elfogadhatatlan, hogy így korlátozni akarod. Miért kéne mindig otthon aludni? Miért ne mehetne el néha a barátaival? Az, hogy egy-két napot máshol tölt, nem azt jelenti, hogy rossz a kapcsolat vagy hogy nem szeret eléggé. Ez nem "szabadságvágy", hanem teljesen alapvető, magától értetődő igény. Vagy te úgy gondolod, hogy egy "normális" párkapcsolatban egész életetekben soha többet nem alhattok külön? Na ne viccelj.
Értem, hogy vannak problémáitok a kapcsolatban, de nem értem, hogy akkor miért ezen lovagolsz. Mik a valódi problémáitok, és hogy próbáljátok megoldani ezeket?
nem akarlak elkeseríteni, de tapasztalatim alapján ez azt jelenti, hogy szívesen lefeküdne másokkal.
írod is, hogy mostanában nem a legjobb a kapcsolatotok - gyakorlatilag a felében veszekedtek. ezen nagyon elgondolkodnék a helyedben.
egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban nincs szükség ilyenfajta szabadságra, azaz inkább szabadosságra.
3 nap nem a világvége, az én párom is ment már ilyen nyaralásokra (mondjuk akkor szervezte le amikor még nem voltunk együtt), de nem szóltam neki. Aki meg akar csalni úgyis talál rá módot, aki meg hűséges, annak bármi jöhet ne fog megcsalni. Lehet neked is jót tenne az a pár nap, foglalkozz magaddal kicsit, menj el barátnőzni stb.
25/N
Ezzel kellett volna kezdeni.......
Így már más a "leányzó fekvése", ő már kihátrált ebből a kapcsolatból és vissza akarja kapni a régi életét. Ennek már annyi, teljesen feleslegesen erőlködsz ,mert egyedül nem lehet egy kapcsolatot helyre hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!