Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátotol nem jönne el a ballagásotokra? Mondván, h csak emiatt nem cserél váltást, majd ha vmi fontosabb dolog lesz.
"Itt mindenki hülye? A kérdezőnek tök igaza van. Ez egy barom. Attól mert szar családban nőtt fel, nem kell köcsögnek lenni. Mindenkinek megvan a maga baja, de nem bunkózik az elvileges szerelmével. Kislány, te már nem kellesz ennek a fiúnak. Hagyd a francba, meg főleg ha ilyen sértődős, menjen el pszichológushoz, de ne téged csináljon ki. Teljesen igazad van, ez fontos dolog és ha tényleg nem tud elmenni, akkor szóljon normálisan, nem még hogy ilyen baromságok, hogy a szomszéd elvágta a vezetéket. Aki akar, az megtalálja a módját, hogy megkeressen! A tettek mindent elárulnak, nem érdekli, hogy mi van veled, szóval te se görcsölj rajta. próbálj meg kilépni a kapcsolatból! Sajnálom, de ez az igazság!"
Én is azt gondolom, hogy ők ketten nem egymáshoz valók! Ehhez a sráchoz túl sok türelem és megértés kell.
Igen, nem kell mindenkinek bunkónak lennie, mert szar családban nő fel, de ez van. Tudod, a rossz családban élők könnyebben is züllenek el, ez tendencia. Ehhez képest még az, hogy ő "csak" bunkó, még enyhébb fokozat. Akinek nincs türelme ilyen fiúhoz, arra én is azt mondom, hogy ne vesztegesse az idejét.
Én már rájöttem, hogy nem haragudhatunk a világra, mert nekünk nem adott meg olyat, amit másnak igen. Majd egyszer a srác is rájön.
Kérdező: Ha szakításra kerül a sor, ezt feltétlen mondd meg neki zárszóul, itt is bebizonyosodott:
SOHA NEM HIVATKOZHAT A CSALÁDJÁRA ÉS A MÚLTJÁRA! AZT SENKI SEM DÖNTI EL, HOVA SZÜLETIK, DE AZT IGEN, HOGY MILYEN EMBER LESZ. TEGYEN ÉRTE, HOGY JOBB LEGYEN AZ ÉLETE, MERT ÖNSAJNÁLATTAL NEM MEGY SEMMIRE!
mikor pár éve gimiből ballagtam,az akkori párom is elvileg dolgozott...de volt annyira képes,hogy elcserélte,és eljött,meg utána egy kisebb (najó,30 fő) összejövetelre is,még ugy is,hogy akkor látta őt először mindenki,de ott akkor mindenki megsimerhette,annyi fénykép készült rólunk,szegényt már sajnáltam,nem volt ehhez szokva...de a kedvemért elviselte...
jogosan vagy sértődött,aki akarja,megoldja a legköcsögebb melohelyen is a cserét,szabit,ha el akar menni (tapasztalat,párom diplomaosztójára ugy engedtek el,hogy beigértem előttenapra a 8 órámhoz 4 túlórát amit nem kellett kifizetniük,mert mindenképp ott akartam lenni)
nem szeret ő igazán téged,nem mentség a rossz családi háttér...
Már ne is haragudjatok, korábbi válaszadók!
Itt most nem az a fontos, hogy a srácnak milyen a családjához való viszonya, hanem hogy ennek a lánynak ez a nap fontos volt, a szerelme meg leszarta
ennyi erővel én se megyek el a legjobb barátnőm esküvőjére, mert utálom a lagzikat
a srác volt az önző fasz, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!