Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha a barátotol nem jönne el a ballagásotokra? Mondván, h csak emiatt nem cserél váltást, majd ha vmi fontosabb dolog lesz.

Figyelt kérdés
az volt, h meghivtam ugye a barátomat a ballagásomra, de mondta, h nem tud odaérni, aztán mondtam, h legalább utána jöjjön el 1 kv - ra, ezalatt inkább olyan kisebb megvendégelést értettem, jött 1 barátnőm, ismerősök, pár rokon.. stb. nem voltak sokan, meg már 2 éve járunk, majdnem mindenkit ismert már. fontos lett volna, ha eljön, és megnéz a szép ruhámban, frizurámmal. ugy is volt, h jönni fog, erre amikor már nagyban ott kellett volna, h legyen ő is velünk, fölhivtam, erre azt mondja, h ja, hát ő éppen dolgozik most. mondtam, h elfelejtette - e, vagy mi történt, de azt mondta, h ő dolgozik, ő ugyse családtag ( megjegyzem, nem csak családtagok voltak ott, hanem ismerősök is, meg hát azért mégiscsak több, mint 2 éve járunk már). meg h menjek le, érezzem jol magam, ne hisztizzek neki.. de mondom, basszus, vártam, h majd jön. erre ő, h nem az ő ballagása, hanem az enyém. meg, h miért nem hivtam fel, h megerősitsem, h akkor ott és ott lesz az meg az.. mondtam, h egyszer már mondtam, minek külön kérvényt benyujtani, vagy mi van.. már napok óta én hivtam őt, és kérdeztem, h miért nem hivott ő, erre azt mondta, h egysége nem volt, mert nem volt rá pénze, meg vezetékes telefonja se volt, mert a szomszéd ásott, és elvágta a telefondrótot.. :S hihetetlen sztori. azóta se kért se elnézést, se semmit. még csak meg se kérdezte, h milyen volt, vagy ilyesmi.
2010. máj. 23. 23:15
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
folhivott másnap, és kérdezte, h h vok, és mondtam, h fáj a hasam, mert éppen megvan.. erre azt mondta, h : " naaaa, pont a hónapfordulóra? ". gondolom, azért ahhoz volt kedve, h megd.jon. :S
2010. máj. 24. 00:27
 32/40 anonim ***** válasza:
94%
Itt mindenki hülye? A kérdezőnek tök igaza van. Ez egy barom. Attól mert szar családban nőtt fel, nem kell köcsögnek lenni. Mindenkinek megvan a maga baja, de nem bunkózik az elvileges szerelmével. Kislány, te már nem kellesz ennek a fiúnak. Hagyd a francba, meg főleg ha ilyen sértődős, menjen el pszichológushoz, de ne téged csináljon ki. Teljesen igazad van, ez fontos dolog és ha tényleg nem tud elmenni, akkor szóljon normálisan, nem még hogy ilyen baromságok, hogy a szomszéd elvágta a vezetéket. Aki akar, az megtalálja a módját, hogy megkeressen! A tettek mindent elárulnak, nem érdekli, hogy mi van veled, szóval te se görcsölj rajta. próbálj meg kilépni a kapcsolatból! Sajnálom, de ez az igazság!
2010. máj. 24. 00:28
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

"Itt mindenki hülye? A kérdezőnek tök igaza van. Ez egy barom. Attól mert szar családban nőtt fel, nem kell köcsögnek lenni. Mindenkinek megvan a maga baja, de nem bunkózik az elvileges szerelmével. Kislány, te már nem kellesz ennek a fiúnak. Hagyd a francba, meg főleg ha ilyen sértődős, menjen el pszichológushoz, de ne téged csináljon ki. Teljesen igazad van, ez fontos dolog és ha tényleg nem tud elmenni, akkor szóljon normálisan, nem még hogy ilyen baromságok, hogy a szomszéd elvágta a vezetéket. Aki akar, az megtalálja a módját, hogy megkeressen! A tettek mindent elárulnak, nem érdekli, hogy mi van veled, szóval te se görcsölj rajta. próbálj meg kilépni a kapcsolatból! Sajnálom, de ez az igazság!"

Én is azt gondolom, hogy ők ketten nem egymáshoz valók! Ehhez a sráchoz túl sok türelem és megértés kell.

Igen, nem kell mindenkinek bunkónak lennie, mert szar családban nő fel, de ez van. Tudod, a rossz családban élők könnyebben is züllenek el, ez tendencia. Ehhez képest még az, hogy ő "csak" bunkó, még enyhébb fokozat. Akinek nincs türelme ilyen fiúhoz, arra én is azt mondom, hogy ne vesztegesse az idejét.

Én már rájöttem, hogy nem haragudhatunk a világra, mert nekünk nem adott meg olyat, amit másnak igen. Majd egyszer a srác is rájön.

Kérdező: Ha szakításra kerül a sor, ezt feltétlen mondd meg neki zárszóul, itt is bebizonyosodott:

SOHA NEM HIVATKOZHAT A CSALÁDJÁRA ÉS A MÚLTJÁRA! AZT SENKI SEM DÖNTI EL, HOVA SZÜLETIK, DE AZT IGEN, HOGY MILYEN EMBER LESZ. TEGYEN ÉRTE, HOGY JOBB LEGYEN AZ ÉLETE, MERT ÖNSAJNÁLATTAL NEM MEGY SEMMIRE!

2010. máj. 24. 00:41
 34/40 A kérdező kommentje:
igen.. nos, ő mindig is hangoztatta, h akar majd családot, mert neki nem volt. meg azt állitja, h törődik velem. én mégse érzem. állandóan vmi csajoknak bókol, engem jóformán észre se vesz, és még én vok a hibás, h nem tom, meg h nem magától értetődő, h ha már velem jár, akkor tetszek neki. :S
2010. máj. 24. 00:43
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

mikor pár éve gimiből ballagtam,az akkori párom is elvileg dolgozott...de volt annyira képes,hogy elcserélte,és eljött,meg utána egy kisebb (najó,30 fő) összejövetelre is,még ugy is,hogy akkor látta őt először mindenki,de ott akkor mindenki megsimerhette,annyi fénykép készült rólunk,szegényt már sajnáltam,nem volt ehhez szokva...de a kedvemért elviselte...

jogosan vagy sértődött,aki akarja,megoldja a legköcsögebb melohelyen is a cserét,szabit,ha el akar menni (tapasztalat,párom diplomaosztójára ugy engedtek el,hogy beigértem előttenapra a 8 órámhoz 4 túlórát amit nem kellett kifizetniük,mert mindenképp ott akartam lenni)

nem szeret ő igazán téged,nem mentség a rossz családi háttér...

2010. máj. 24. 07:49
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudjatok, korábbi válaszadók!

Itt most nem az a fontos, hogy a srácnak milyen a családjához való viszonya, hanem hogy ennek a lánynak ez a nap fontos volt, a szerelme meg leszarta

ennyi erővel én se megyek el a legjobb barátnőm esküvőjére, mert utálom a lagzikat

a srác volt az önző fasz, és kész!

2010. máj. 24. 11:16
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is egy bunkó a srác, ha tudott volna cserélni, akkor alap hogy legalább az utána lévő családi összejövetelre elmegy, 2 év járás után. nem tartanám meg a pasit sokáig... ádám:)
2010. máj. 24. 11:43
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret már a barátod.
2010. máj. 25. 13:26
 39/40 anonim válasza:
Hát 2 év ide vagy oda, az a fiú már nem szeret téged, és ne pazarold az idődet rá.Fiatal vagy és az élet szép!Itt a nyár, bulik, barátok! ÉLJ!
2010. máj. 25. 16:24
 40/40 werte ***** válasza:
hagyd el hagyd el hagyd el... azt, hogy miért már korábban is leírtam kicsi lány:);)
2010. máj. 25. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!