Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátotol nem jönne el a ballagásotokra? Mondván, h csak emiatt nem cserél váltást, majd ha vmi fontosabb dolog lesz.
Miért mondott Neked olyat, hogy jobban szereti az anyját? Csak, dühből. Mert Neked jó a családod és neki nem. De vissza akart vágni, hogy ő ennek ellenére szereti az anyját, hogy ő ne legyen Veled szemben egy senki ilyen tekintetben.
Ezzel akarta tudatni, hogy nem kell a sajnálat, amiért neki nem jó a viszonya a családjával.
Egyébként pedig naná, hogy valaki jobban szereti az anyját, aki megszülte, mint egy lányt, akivel 2 éve van együtt. Másféle szeretet, nem lehetne összehasonlítani, de erősségben igenis az anya vezet. Van egy kapocs anya és gyereke között, összemérhetetlen erejű mással.
"de nem is volt kiváncsi, h milyen volt.. pl. nekem nincs testvérem, de mégse köpök le mindenkit, akinek van.. vágod??"
ajjaj, ez a hasonlat közel sem olyan, ég és föld! látod: látszik, hogy abszolút nem tudod átérezni a helyzetét. egykének lenni és szar családban felnőni nem ugyanaz! közel sem!
Te nem tudod, milyen rossz családban felnőni! Kihat az egész életedre.
az egykeségben mi a rossz? Hogy nem kell osztozni a szülők szeretetén, mindent csak te kapsz meg? Nem kell a figyelemért megküzdeni, és osztozni. Na látod, rajtad is látszik, hogy egyke vagy! és nem akarlak megbántani.
Csak légy megértőbb a barátod felé! ne légy önző, mint a nők többsége! vagy keress más barátot, mert hozzá hatalmas tolerancia kell, és nem tudom, képes leszel-e ezt neki megadni, illetve elviselni a viselkedését.
"ok, ez nálunk is megvan anyukámmal, de ezt minek mondani? a szerelmet meg a szeretetet nem is lehet összehasonlitani. szerinte meg össze lehet.. de amugy én sose mondtam neki, h mert nekik sz.r a családi életük, stb. nem értem, h miért kell ilyeneket mondania nekem."
Megírtam, miért mondta. Érdekes, Te vagy együtt a barátoddal 2 éve, de én pár mondatból jobban megláttam a dolgok miértjét.
Nézd, ezzel a fiúval nem fogod sokáig eljátszani ezt, hogy mindig csak Te vagy. Gondolj arra, hogy ő mennyivel kevesebb szeretetet kapott az élete során, mint Te! és figyelmet! ennek ellenére Te szidod őt, amiért ő nem adott Neked. Neked kell adnod, ő sokkal jobban rászorulna! Elhiszem, hogy nőként ezt nehéz Neked megtenni, de ez van, vagy úgysem tart már sokáig a kapcsolatotok...
"jaa, az egykeség nem csak az, h semmin se kell osztozni, hanem, h mindig egyedül vagy, és egyedül kell játszani. :S"
Igen, és ez ugyanaz, mint ordibáló szülők közt felnőni? Végighallgatni már kisgyerekként ezt? és végignézni a család összeesését? és elég szomorú, hogy csak a Rád vonatkozó részt fogtad fel abból, amit írtam! vagy csak arra reagáltál. ez megint sokatmondó nekem!
Rohadt sok egykét ismerek, akik ha magányosak is voltak, megoldották, vannak barátok, akikkel játszhattak. ez még nem ok arra, hogy sajnáltassák magukat. nekem van 2 testvérem, de szeretem a magányt. és középső gyerekként rohadt sokat kellett és kell küzdenem egy minimális figyelemért, mégsem érzem, hogy ez akkora teher lett volna az én életemben. ennél súlyosabb dolgok voltak.
"adnék, de nem engedi!! mindig az van, h hagyjam őt békén, stb. :S"
Nem a megfelelő módon próbálkozol. Nem nyaggatás kell neki. Az nem használ, sőt. Persze, hogy elutasítja, mert sajnálatot nem kér, ahhoz ő túl büszke!
Nem sajnálni kell! Először is most várd meg, míg ő keres fel! Esetleg annyit írhatsz neki, hogy ha most szeretne magában lenni, megérted. És majd keressen, ha úgy érzi, szüksége van Rád.
Ennél jobbat nem tehetsz... Ha nem keres, akkor ennyi volt. Ha megkeres magától, akkor legalább tudni fogod, hogy kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!