Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az esze a páromnak?
Más is ugyanazt dugja, ugyanoda: jó esetben.
Nem biztos, hogy mással jobb lenne, vagy jó egyáltalán. Kezdve az első vetkőzéssel: 10 éve csak te láttad meztelenül. Te tudod, mit szeret, hogy, meddig, milyen erősen, stb. Egy idegen csak találgat. Többnyire nem sok sikerrel.
Beszélj vele, hogy miért érzi úgy, hogy valami kimaradt nála. Mi hiányzik?
Kicsit udvarolj neki. Szedd fel! Csábítsd el, akár nyilvános helyen! Döntsd a falnak, húzd a combját a csípődre, és harapj a nyakába! Ahogy egy szerető tenné. ;)
Igazából neki ez hiányzik. 10 év után már nem úgy kezdődik a szex, hogy hosszan szemeztek egy pohár bor fölött és egy esti séta végén csókolod meg, stb. Túl egyértelmű, hogy úgyis megkapod, "már a tiéd", nem kell biciklizni a kegyeiért.
"Lesz ma szex?" "Egye fene, de gyorsan, mert reggel kelek". Tök romantikus!
Ugye, érted?
Én férfiként éltem meg hasonlót. Romantikus lány volt, nagyon örült, hogy én vagyok neki az első, aki később a férje lett. Aztán 10 évvel később már olyanokat mondott, hogy kipróbálná mással is, hogy milyen a szex.
Természetesen válás lett vége.
Nálunk az volt, hogy nagyon sok történés, változás volt az életemben és nem tudtam annyi energiát a házasságomba tenni, ami összetartotta volna. Láttam ezt, de tudtam, hogy többet nem tehetek, a feleségem pedig valamiért nem tett. Ilyen alkat volt, passzív. Nagyon bosszantott, hogy ő egy ilyen helyzetben semmit sem tesz.
Én is passzívabb lettem, hátha akkor aktivizálja magát. Tehát valójában mindeketten egyre kevesebbet tettünk a kapcsolatunkért és így egyre kevésbé voltunk egymásnak szimpatikusak.
Nem az a kérdés, hogy mit adtál meg, hanem az, mit nem adtál meg mostanában!
A következő pedig a miért és a meg akarod-e adni...
Öreg férfiként üzeme a férjednek, hogy nem vesztett semmit.
Nekem sok nővel volt szexuális tapasztalatom, de bazira nem érdekel egyik se, nem is emlékszem rájuk (mármint a tapasztalatokra).
Az érdekel, hogy azzal lehessek együtt, akit szeretek.
Ha azt gondolja, hogy a többi nőn több lyuk van, hát téved. A szex meg olyan amilyen - ha szeret téged, akkor isteni.
Szívás, hát hadd menjen.
Akiben ilyen felmerül, az már nem szeret, és aki nem szeret, azt el kell engedni, bármennyire fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!