Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Félek elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek elmondani a páromnak.

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, de nyárra hazajöttem a kolesz miatt. A barátom nagyon féltékeny rám pedig már 3 éve semmi okot nem adtam rá. A lényeg az, hogy egy szobában vagyok a hugommal, aki 18 es tegnap este nálunk aludt a barátja. Én ezt félek elmondani a páromnak, mert engem hibaztatna, kiakadna és nem szólna hozzám, mert azt hinné megcsalom vagy csak beszélek a fiúval. Pedig tudja hogy egyáltalán nem az esetem.

Mit tegyek? Hazudni nem akarok, de rettegek neki elmondani mert mar előre tudom mi lesz...nem fog hozzam szólni..megcsokolni vagy bármi..kiakad es elvonul telefonozni.

23/L 25/F

2017. aug. 6. 08:26
1 2
 1/17 Bad G-Sus ***** válasza:
100%
tíz évet letagadhat a korából a srác :D
2017. aug. 6. 08:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Bszarok ezeken a kérdéseken... :D
2017. aug. 6. 08:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Ahogy néha viselkedik többet is..😀😀
2017. aug. 6. 08:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A pszichopata féltékeny viselkedésével jól átformált téged is,mit ne mondjak...
2017. aug. 6. 08:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, ha ennyire betegesen feltekeny, nem lesz jo vege
2017. aug. 6. 08:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Igazából en megvaltoztatni akarom ezt a tulajdonságaz..de nem tudom hogy lehetne...ezt leszámitva egy csodás ember
2017. aug. 6. 08:40
 7/17 Bad G-Sus ***** válasza:
100%
mi értelme egy olyan kapcsolatnak amiben ennyire nincs meg a bizalom?:D
2017. aug. 6. 08:40
 8/17 A kérdező kommentje:
A történet eleg bonyolult. A parom egy nagyon jo ember aki mindenkinek segit..önzetlen. Neha sajnos hagyja magat kihasznalni..Az összes eddigi baratnoje atverte megcsalta vagy becsapta valamilyen modon..azota bizalmatlan a nokkel...Es en megertem ezert emiatt nem eldobni akarom hanek segiteni neki..
2017. aug. 6. 08:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen figura... mi az, hogy nem mered elmondani? Milyen ember vagy te is? Egy áll hazudozó, eltitkolsz mindent, mert attól lesz neked jobb, mert akkor a párod nem "bánt"... hazugságban éltek egymás mellett, ahol semmi őszinte beszélgetés nem fér bele és teljesen átformált ez a srác téged, ha egyáltalán volt is egyéniséged, amit kétlek. Legyetek így el egymás mellett, azt éljetek "boldogan".
2017. aug. 6. 08:50
 10/17 Bad G-Sus ***** válasza:
100%
3 éve próbálsz neki segíteni és semmi változás?
2017. aug. 6. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!