Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek elmondani a páromnak.
Egyetemista vagyok, de nyárra hazajöttem a kolesz miatt. A barátom nagyon féltékeny rám pedig már 3 éve semmi okot nem adtam rá. A lényeg az, hogy egy szobában vagyok a hugommal, aki 18 es tegnap este nálunk aludt a barátja. Én ezt félek elmondani a páromnak, mert engem hibaztatna, kiakadna és nem szólna hozzám, mert azt hinné megcsalom vagy csak beszélek a fiúval. Pedig tudja hogy egyáltalán nem az esetem.
Mit tegyek? Hazudni nem akarok, de rettegek neki elmondani mert mar előre tudom mi lesz...nem fog hozzam szólni..megcsokolni vagy bármi..kiakad es elvonul telefonozni.
23/L 25/F
Dehogynem...rengeteget valtozott...Nagyo nagyon sokat haladtunk es lépett előre mind onertekelesi mind bizalmi dolgokban..
Néhány dolog van meg amit nehezen visel..de mar tényleg nagyon sokat fejlodott...
Számomra az is furcsa,hogy a húgoddal és a pasijával töltötted az éjszakát egy szobában. Más megoldás nem volt?
Egyébként meg ha tudod,hogy a barátod emiatt kiakadna hát ne mond el Neki, de gondolkozz el azon,hogy ez a bizalmatlanság a részéről beteges.Attól,hogy korábban csalódott más csajokban még nem ok arra,hogy Veled szemben is bizalmatlan legyen hiszen 3 év óta erre nem adtál okot.
Persze, mentegesd csak, a barátod NEM jó emmber, hanem egy idióta hisztis pöts.
Miért vagy vele, olyan jó az ágyban, vagy miaszar?
Dobd már ki, aztán kaffogjon másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!