Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Belemennétek egy kapcsolatba egy "szegény" férfivel?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, jó párszor randiztunk, minden jó vele. Van humora, jóképű, vonzó, intelligens, lehet vele beszélgetni, hülyéskedni, DE nagyon nincs pénze és sajnos évek óta munkája sem.

Én egy viszonylag gazdag családból jövök és a fizetésem is bőven átlagon felüli, de eltartani senkit sem akarok. Nem szeretném fizetni mindig az ő részét Most pl. egy fagyiról beszélek vagy egy moziról. Konkrétan semmit nem lehet vele csinálni, mert mindig nekem kell fizetni. Nem arról van szó, hogy nem tehetném meg, de nem szeretném hogy kihasználjanak. Meg ne tartsak már el senkit. Közös nyaralásról inkább nem írok, mert arra esély sincs, csak ha én állom.

A munkáról annyit, hogy ő boltba, gyárba, stb. nem megy el 100e-ért dolgozni mert ő annál többet ér. De azért nyafog ha nincs konkrétan 1000ft-ja sem. Munkát sem keres túlságosan hiába mondom.

Nem vagyok pénzéhes, de egy felnőtt férfi engedhessen meg már magának egy mozit két hetente (a saját jegyét). Lehessen elmenni vele egy állatkertbe vagy inni egy üdítőt, stb.

Egyébként jó érem magam vele, de LUSTA DOLGOZNI. Nem vagyunk egy pár, de ő szeretné. Hagyjam végleg vagy várjak még egy kicsit hátha talál munkát?

2017. aug. 6. 13:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Lusta, az életben nem fog melózni. Felejtsd el.
2017. aug. 7. 09:02
 22/25 anonim ***** válasza:
A szex okés, csak ne kihasználás legyen, hanem közös örömforrás 😃
2017. aug. 7. 10:59
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha talál is munkát, akkor se lesz veled közeli anyagi helyzetben.

"Nem arról van szó, hogy nem tehetném meg, de nem szeretném hogy kihasználjanak. Meg ne tartsak már el senkit"

Én nem látom, hol akar kihasználni, de ezzel a pénzügyes világoddal nehezen lesz párod, mert te ezt mondod a csóróbbra, a tehetősebb meg ezt mondja rád....

Mifelénk a párkapcsolatnak ez nem ennyire központi kérdése.

Szóval az a pasi felejtős, és keress a NAV-nál egy havert, aki majd lecsekkolja a további lovagok helyzetét.

2017. aug. 7. 14:40
 24/25 A kérdező kommentje:
Nyilván a NAVhoz. Jó pár éve nincs vagyonosodási vizsgálat. Nagyon képben lehetsz :D
2017. aug. 7. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Látom, érzékeny téma a viszonylag gazdag családoddal hátad mögött.

Az, hogy olyan műfaj nincs, az infók azért ott vannak, ne eressz le. :D

2017. aug. 8. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!