Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék abban a helyzetben, ha a párom nagyon tehetős családból származik, én meg nem?
5 éve vagyunk együtt, én 22/(F) ő pedig 20 éves.
Állandoan azzal cseszeget hogy menjek velük nyaralni augusztusban két hétre.(Náluk a nyaralás repülő,5 csillag,all inclusive 10 nap)
Én ezt egyáltalán nem engedhetem meg magamnak, csoró családból jövök, plusz egyetemista vagyok(matek msc) és egyáltalán nincs mellette időm dolgozni, csak az ösztöndíj+szoctám+demonstrátori pénz jön a megtartott óráim után.
Nagyon elegem van már ebből, mert nem látja, hogy engem is nagyon bánt, hogy ennyire rosszul állok anyagilag, de a kutya sem tud támogatni..És ez hogy állandóan emlékeztet, nagyon sérti az önbecsülésem.Mit tennétek a helyemben?
1. mondtad neki, hogy elmész, ha az összes költséget ők állják?
2. minek jöttél egyáltalán össze olyannal, akivel anyagilag ennyire különböztök?
Ha vállalkozásból van a pénzük, és olyan területen, 5-10 éven belül megfordul a dolog. :)
Reálos mesterdiplomásként, 30 körül, óraadói és munkatapasztalattal hülyére fogod keresni magad, náluk pedig ott lesz a semmirekellő kislány, alkoholista faterrel, becsődölt céggel.
Nem mondom, hogy várd meg.
17 évesen nem épp azon gondolkodtam, hogy mennyire gazdag. hanem hogy szép, rendes és szeretem!
Maradok phd-n is szerintem, időszakos munkáim most is voltak egyébként szoftverfejlesztőként, de mindig nem tudom csinálni, mert a suli rovására megy, a phd-hoz meg nagyon, de nagyon oda kell tennem magam.
Amúgy nem kizárt hogy ha megunom a "csóróságot" az msc után elmegyek szoftverfejlesztőként dolgozni..
Csak nem értem akkor, az ember hogy legyen boldog.Mindenki azt a rohadt pénzt nézi.. :(
pedig egyáltalán nem tartom magam rondának, sőt..
testépítéssel foglalkozom hobbi szinten, szerintem rettentő művelt vagyok és szociális, de emellett maximalista is, aki tényleg minden erejét beleteszi a suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!