Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit érzek,2 éve vagyok együtt a barátnőmmel,de már nem érzem azt amit kéne,gyönyörű lány,nagyon kedves,okos,érzelmes.Nem mondtam neki,de én már nem tudom mit érzek,szeretem valahol,de közben nem is,nekem kín minden veletőltöt perc,ha nálam van akkor is azt várom mikor megy haza,természetesen nem mutatom ki ezt neki,nem akarom megbántani,néha olyan jó lenne egy kis nyugalom.Ha valaki azt hinné hogy félre léptem nem tettem ilyet és nem is szándékozok,van bennem annyi gerinc hogy nem teszek ilyet,de nem tudom mit tegyek,azért nem hagytam el mert megbántani se akarom az érzékeny lelkét.2017. júl. 27. 22:25
1/3 anonim válasza:
De ha meg vele maradsz Te nem leszel boldog..ilyen nekem is volt ,halogattam és a hàtam közepére sem kívàntam.
Undorodtam tőle ,szédültem stb. Fizikai jele volt annak hogy nem akartam vele lenni!!
Amikor szakítottunk ,jól lettem ,megkönnyebbültem.
Szóval ne halogasd,ha jót akarsz magadnak!
23/l
2/3 anonim válasza:
ennek a kapcsolatnak már semmi értelme.
Ha még csak elhidegültetek volna, de amúgy legjobb barátok vagytok, vagy hasonló, és akkor lehetne küzdeni az újraélesztésért.
De te konkrétan utálod azt az embert.
SZAKÍTS!
3/3 anonim válasza:
Sztem is mondd meg neki hogy, már nem érzel úgy iránta mint régen és szakíts. szomorú és fájdalmas de neki is és neked is jobb lesz.Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!