Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kamu indokot találjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu indokot találjon ki egy férfi ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha a műszakja lejár reggel 6-kor,délután kettőkor,vagy este 10-kor..és nem szokott otthon kimaradozni,időben hazaér.. de szeretne találkozni egy másik nővel.
2017. aug. 5. 00:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
*vállald
2017. aug. 5. 11:03
 22/25 anonim ***** válasza:

20/21 Bocsi, én nem mondtam, hogy csalok, azt sem hogy párom van. Amit írtam, az több tíz éves tapasztalat. Terület, várostól független. Budapesten, Kisvárdán, Nyíregyházán, Győrben, stb, is ugyan ezt tapasztaltam.

Mivel tudok elég közvetlen lenni, elég gyorsan megnyílnak az emberek. Talán, a lelkiismeret végett, szeretik elmondani, vagy azért mert izgalmasnak tartják a sivár mindennapokban.

Attól, hogy sokan elítélik, ez a megcsalom, megcsalnak jelenség még van.

2017. aug. 5. 11:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit paráztok a témán,ezer ilyen eset van,csak maximum titokban marad.Jelen esetben a férfi nem fogja ott hagyni a családját,mert imádja a gyerekeit.Mondjuk ezt soha nem értettem amikor gyerekek miatt együtt marad két ember,köztük meg már nem működik semmi,de mindenki maga tudja mit csinál.Tetézi a dolgot,hogy egy helyen dolgoznak mind ketten,tehát nem olyan egyszerű félremenni,mikor mindegyik tudja a másikról mikor ér haza,mit csinál.És ez független a beosztástól,mert mindenkinek ugyanakkor kezdődik a műszak,és ugyanakkor ér véget.
2017. aug. 5. 11:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy ki kit csal, amíg nem engem csalnak.
2017. aug. 5. 12:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha a köcsögséghez van eszed,legalább ahhoz is lenne,hogyan kivitelezd...Jönnek ilyenkor olyan dumákkal,hogy be kell menni pár órára,mert elromlott ez vagy az,meg kell bent csinálni ezt meg ezt,vagy túlórázni kell,céges összeröffenés lesz,xy helyett kell bent maradni,haverok hívták sörözni,egyebek.
2017. aug. 5. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!