Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerettek hazudozni?
Sok kérdésről és válaszról illetve a privátokról is sikít' a hazugság.
Aki ezt teszi erre élvez -gerjed vagy mi?
Mire jó ez?
Vagy elmondani (bevallani) már nehezebb?
/Akinek nem inge..../
Nekem nem ingem, de eddig úgy talasztaltam, hogy a hazug, folyamatosan terelő emberek jobban tudnak boldogulni és több sikert érnek el.
Gondoljunk csak arra, hogy mennyi lányt bsznak át hazugságokkal, hogy a lábai közé férkőzzenek.
Ha valaki megmondja az igazat akkor meg csak a matyizás marad.
Tanuld meg Kérdező, hogy ez egy hazug világ. Képmutatásra és hazugságokra építkzünk.
Kedvenc hazugságom az ún. "demokrácia", ami nem volt, nincs, és nem is lesz. Másik az USA "tisztessége" és "demokratikussága"...
Az egyházak mind erre gyúrnak. A katolikus kiemelkedően. Kétlem, hogy Jézus a színarany jogart meg a többi szart előírta volna a Pápának.
Pont,hogy azért jövök ide'-néhs mert itt igazat lehet mondani- senki nem látja ki vagyok -ez a lényeg!
A beteges hazudozókat meg hamarább utol érik mint a sánta kutya a félszemű macskát .....
#8 -Pont nem lány vagyok.
Hiába a privát nem válaszolok.....
De aki meg itt hazudozik az hü-lye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!