Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kamu indokot találjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu indokot találjon ki egy férfi ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha a műszakja lejár reggel 6-kor,délután kettőkor,vagy este 10-kor..és nem szokott otthon kimaradozni,időben hazaér.. de szeretne találkozni egy másik nővel.
2017. aug. 5. 00:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

Ti is hülye szakmunkások lehettek.

2017. aug. 5. 07:18
 12/25 anonim ***** válasza:
35%

# 11/11 Ebben, ugyan úgy benne van a 3 diplomás főnök, mint az udvart söprögető Józsi bácsi. A főnökök éjszakai ellenőrzése, hajnal 3 körül kezdődik. Ezt abból lehet tudni, X nő háza előtt áll a kocsija.

Arról ne is beszéljünk, hány takarítónak felvett nő ül az irodákban, körmöt reszelgetve.

Nagyon csőlátásra utal, ha szakmához, iskolai végzettséghez kötöd a hűtlenséget.

2017. aug. 5. 07:53
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Barátom, akinek nincs esze, az ne csaljon.
2017. aug. 5. 08:27
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, de mindenkinek joga van divatosnak lenni! Manapság megcsalni már nem olyan nagy dolog,nem kell annyira komolyan venni!!

Régen az ó időkben volt csak ebből gond, ma már viszont mindenki csinálja és csinálhatja! Ha kedve van miért ne?

Nyitó: Szerintem hivatkozz a barátodra vagy a szüleidre esetleg megbízható munkatársra akire hivatkozhatsz!

2017. aug. 5. 09:00
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

12

Tisztában vagyok vele, hogy a diplomás főnökök, orvosok is ugyanúgy megcsalják a párjukat mint egy szakmunkás.

Csak roppant undorítónak találom, hogy a megcsaláshoz csomó kolléga asszisztál.

Mondjuk, aki nem veszi észre, hogy a drága férje félrek##úr az meg is érdemli.

Egy okos, óvatos nőt nem lehet átverni.

2017. aug. 5. 09:04
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

15/15 Az, egy másik rész, ki hogy ítéli meg, gerinctelenség, gusztustalan, aljas, stb dolog.

Én, azt látom, egy munkahelyen, ha Krisztike utálja, egy kanál vízbe meg tudná fojtani Józsikát, megcsalás témánál, lazán falaznak egymásnak.

A megcsalásokat, két nagy részre lehet bontani, szex és érzelmi alapú. Érzelmi alapú, biztos észre veszed a változásokat. Szex alapúnál, nincsenek jelek.

2017. aug. 5. 09:53
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

Ó, kérdező, kicsit túlbonyolítod.

Sztem mondd a párodnak, h:

-átgondoltam, számoltam a következményekkel, és most megyek megcsallak téged.

A feleséged csak nevetne, azt hinné viccelsz. Nem hinné el neked a mondottak igazságtartalmát, még ő küldene, h menj, szórakozz.

Nos, kipróbálod?

2017. aug. 5. 10:20
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

Es akkor a 62%-os valaszai alapjan, ne gondoljam azt, hogy a ferfiak tobbsege egy undorito kis sz*rkupac. :D

Egyebkent kapd be kerdezo...

2017. aug. 5. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
18/18 Miért csak a férfiak? Ugyan úgy, meg van a nők körében is akik félre járnak. A megcsalás, nem egyik nemre jellemző csak. Nem csak pasikat, nőket is ismerek, van kapcsolata, házasság, gyerek és hetente, kéthetente szakít pár órát mással szexre.
2017. aug. 5. 10:39
 20/25 anonim ***** válasza:

16

Nem tudom hol élsz de ha valaki isten igazából utálja a másikat akkor nem fog falazni neki. Ez nyilvánvaló. Szerintem.

A szex alapú megcsalást is észreveszi egy nő. Nem lehet mindenkit palira venni.

Nem szabad hagyni, hogy elvakítson a "rózsaszín köd". Ennyi a titok.

Csaltak már meg. Azóta mindig tudom, hogy mikor csalnak meg.

Egy valamit nem értettem soha. Nem vagyok idealista de ezt nem érem fel ésszel.

Mi a francért vagy a pároddal ha félredugsz? Válald, hogy nem vagy monogám és hagyd, hogy a párod eldöntse akar-e ilyen embert maga mellé.

2017. aug. 5. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!