Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én rontom el ennyire? Kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontom el ennyire? Kíváncsi lennék kívülállók véleményére!

Figyelt kérdés
A barátom és én csak egy éve vagyunk együtt. Az első 6 hónap nagyon szuper volt tényleg úgy éreztem végre kifogtam egy normális pasit akivel egyezik a gondolkodásunk stb..Az apukájáéktól kapott/kaptunk egy lehetőséget,hogy Angliába dolgozzunk. Én nem akartam kimenni dolgozni szerettem az itthoni dolgokat.De, hogy a párommal maradhassak vele mentem. Én nagyon rosszul éreztem kint magam, honvágyam volt, nehéz munkahely stb. Még itthon laktunk együtt amit időt lehetett együtt töltöttünk, együtt mentünk a barátainkhoz, közös élet, együtt vacsi,együtt tévézés egyebek...Amint kimentünk ez mind megszünt.A szüleinél laktunk kint, közös vacsi mindig a szülőkkel, őket mindig meg kell várni a kajálással ha én 5percet kések nem. Együtt tévézést felváltotta az állandó xbox mindennap. A napi program kb.munka,fürdés,xbox,alvás. Nem volt kedve soha sevova menni, mert mindig fáradt. Ha nem én kérem hanem apukája egyből ugrik.Megszűntek az együtt töltött idők és emiatt sokszor hisztis voltam, össze vesztünk stb.Szerintem ez érthető,hogy miért.Neki ott a család egy része, ki tud kapcsolódni, vannak ott ismerősei. Nekem csak ő de még ő se mert mindig fáradt mindenhez kivéve az xboxhoz.Fél évről volt szó, hogy kimegyünk dolgozni de azóta ő változtatott, hogy legalább még két félévet, most már ott tartunk, hogy egész évben kint akar lenni. Én már a kapcsolatunk elején tisztáztam, hogy nem akarok külföldön dolgozni, és nem akarok táv kapcsolatot.Egyszerűen nem érti meg, hogy én nem vagyok boldog ott kint, nem érzem jól magam ott és itthon szeretnék élni. Ezért én vagyok a legrosszabb ember a világon, hogy nem akarok vele küzdeni a jó létért. De ha nem érzem magam boldognak oda kint vele, mert nem is tesz azért, hogy változzon és már nem olyan mint mikor megismertem, hogy várja el hogy ott éljek vele? Én dramatizálom túl a dolgot tényleg, és én vagyok a genyó, mert nem akarok partner lenni ebben a dolgoban?! 24/L
2017. aug. 4. 22:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igaz nekem is megvettünk mindent ami kellett ez kb a ruháimat foglalja magába meg egy hajszárítót. A telefonomat már itthon hozztam ki magamnak részletre. Ott spórolok ahol tudok, hogy ne kelljen annyit kint dolgozni.
2017. aug. 4. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem gyujtoget. Én már öreg róka vagyok régen sokáig gyűjtöttem otthonra. Nem volt csodaszamitogepem nem játszottam, sőt semmi videokartyam se volt, mindent alarendeltem ennek. Akkori barátnőm hisztizett mindig mert volt havi 1 mozi és havi 1 étterem nyáron Balaton de külföld nem. Na nekem ez hiszti volt, mert célom volt, szakadt ruha régi cipő nem számított a celomra hajtottam. Azt mi külön mentünk ő most évek óta egy penészes nyaraloban el, én meg egy peneszmentes házban a légkondi mellett írogatok ide hülyeségeket :)) na szóval ezért gondolom hogy a részletek ismerete nélkül nehéz válaszolni
2017. aug. 4. 23:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Én sose voltam pénz igényes, megtanultam azt beosztani amennyim van. Sose voltak nagy vágyaim de ha volt is összekuporgattam. Sose volt még pénzes pasim, az elődje is szegény volt kb dupla annyit kerestem mint ő szarul éltünk stb de nem hagytam el ezért. Én most is beérem a kicsivel, meg a magyar keresettel csak ő nem. És már évek óta meg volt az eséje, hogy kint dolgozzon az apja 12 éve kint él. Ha ki is ment nem volt kitartó soha.
2017. aug. 4. 23:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Az xboxot is azért hagytam, mert úgy voltam vele megdolgozott érte ha ez a vágya legyen meg. Azt nem gondoltam, hogy ellenem fordítja.
2017. aug. 4. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Innen is látszik mas az igény és a cél ezért vagy a kompromisszum marad vagy hasonló igenyu és célú part kell találni. Ezt már neked kell eldönteni
2017. aug. 4. 23:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Azon vagyok csak jó a megerősítés nem csak a családom részéről és a barátaim részéről hanem kívülállóktól is.
2017. aug. 4. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!