Mit gondoltok, folytassam így a munkát? Józanul gondolkodó kívülállók véleményére lenne szükségem.
Azt mondanám elsőre, hogy maradj otthon. De megértelek én is az utolsó pillanatog pörögtem, dolgoztam.
Nem lehet hogy dolgozol, de valami mást. Pl. csak pultban vagy, azért ott nem kell szaladgálni annyit.
utolsó pillabatig dolgoztam, de: bármikor le tudtam ülni pihenni,vagy abbahagyhattam a munkát, ha fáradtam.
Szerintem ne terheld magad. Jelzett a tested, hogy ez már sok.
Szerintem már nem kellene dolgoznod, amiket leírtál mind egyértelműen arra utal, hogy a tested mostmár megálljt parancsolt. Hallgass rá! Ha szakdogát írsz, vezetni tanulsz, az már eleve le tud foglalni nap közben, ha pedig nagyon unatkozol, mostmár ideje elkezdened a bevásárlást is a baba érkezésére, úgyhogy nézegetheted miket szeretnél.
Én így kívülállóként azt mondom, hogy bármennyire is szereted a munkahelyed, az mostmár nem a te pocakos énednek való, hiszen jelzett a tested, hogy több nyugalomra van szüksége.
Szerintem maradj otthon.Tudom nehéz,de a tested jelzett hogy elég volt.
Első babával 32 hétig dolgoztam,akkor is csak azért hagytam abba,mert jött a tél és sokat kellett vezetnem.Féltem nehogy baleset érjen.
Most a másodiknál is hasonlóan terveztem,de akadt egy kis probléma amivel 2 hónapot táppénzen voltam,majd kiírattam magam dolgozni.És kórházba kerültem,majdnem elvesztettem a picikémet....
Lassan bekattanok itthon,mert 5 hetes korunktól itthon vagyok és még csak a 24. hétben járunk.De a szervezetem megálljt parancsolt és hallgatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!