Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves kapcsolatban mennyire normális ha csak heti
kétszer alszunk együtt?
2017. aug. 3. 20:15
Szerintem probald meg az ignoralast, vagy hogyha te nem emlegeted neki akkor o hiv-e hogy legyetek egyutt. Ugy tunik nem jelentesz neki tul sokat ha a baratainak ugrik, rad meg alig szan idot. Nem normalis ez igy.
2017. aug. 3. 20:18
Kuka, feleslegesen pazarolod az idődet. Amikor egy éves volt a kapcsolatom a párommal, már 7-8 hónapja együtt éltünk.
2017. aug. 3. 20:19
"Ha kicsit ignorálom észreveszi magát?"
Persze, menjünk csak bele az ostoba játszmázásokba. Jó sok eszed van kislány!
Nem is értem a mai emberek 90%-át, hogy miért nem hajlandóak egymással őszintén és nyíltan kommunikálni és egymással megbeszélni a problémáikat. Miért vadidegeneknek sírják el a bánatukat és itt kérnek önvisszaigazolást?
Lehet, hogy a párod aszexuális, de addig nem biztos, amíg nem kérdezel rá.
2017. aug. 3. 20:21
ui.: "már mondtam neki szépen, de nem igazán fogta fel"
Mert lehet, hogy nem értelmesen fogalmaztál. A nők sokszor túlbonyolítják, és azt hiszik, hogy azt a pasi meg is érti.
És mit mondtál neki olyan szépen?
2017. aug. 3. 20:23
Szerintem az nem feltétlenül baj, hogy nem vagytok összeköltözve, legalábbis kétlem, hogy én igényelném a helyedben. Viszont az, hogy alig férsz bele az idejébe, szinte semmit sem hajlandó csinálni veled, illetve a haverjait helyezi előtérbe veled szemben, valóban problémás. Ez nem az a helyzet, ami meg fogja oldani saját magát, egyértelműen, finomkodás nélkül kell megmondanod neki, hogy sürgősen változtasson, különben nincs egymás mellett keresnivalótok.
2017. aug. 3. 20:26
Szerintem egy ideig hanyagold, hátha észreveszi magát. Ha akkor sem, akkor viszont szerintem lépj ki, mert ez így megalázó, hogy bútordarabnak vagy nézve...
2017. aug. 3. 21:02
Sosem értettem, ha valaki jár egy növel férfiként, az miért xarja le a nőjét? Annyit együtt kéne lennie veled, amennyit csak tudna. normál esetben. Legalábbis, ami engem illet...
2017. aug. 3. 22:15
Ha te mindennap kefélnél, az pont annyira normális, mint az x-hetente egyszer.
Ha egy pár vgytok, akkor a helyzet a nem normális.
Azért 2017-ben már az eltérő libidó nem probléma: a többet igénylő fél úgy elégíti ki magát, ahogyan csak akarja.
2017. aug. 3. 23:14
Hagyd a p*csába azt szákítsz és dugj.
2017. aug. 4. 06:39
Kapcsolódó kérdések: