Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy féléves kapcsolatban mennyi együtt töltött idő normális?
Huszonévesek vagyunk mindketten, már felvetődött az is,hogy egyszer majd valamikor összeköltözünk a jövőben, mindketten komolyan gondoljuk. De amíg nem együtt élünk sok ha heti 3-4 estét együtt alszunk? Én ennyit igényelnék, párom szerintem kevesebbet, de nem mondja, hogy ne menjek át hozzá.(szerintem nem akar megbántani) Vagy mennyi a normális? Mennyi szabad térre van szüksége egy férfinak?
Tudom, hogy mindenkinél más, de kérlek adjatok valamilyen tanácsot, nem fogja azt mondani, hogy ne találkozzunk, de lehet máris sok ez neki.
23/L 29/F
DE ezt tőle kérdezd meg, attól, hogy pl itt a többi embertől kérdezed, még nem fogod megtudni, hogy a te barátodnak ez sok vagy éppen kevés-e..
Én pl 20 évesen jöttem össze a barátommal, mi már akkor is kb heti 4-5-ször együtt aludtunk.. ÉS igényeltük is a másik társaságát.
És utána meg összeköltöztünk,minden nap együtt alszunk, és ennek nagyon örülünk.
Én pl el sem tudom képzelni, hogy aki szerelmes, annak sok lenne 3-4 együtt töltött nap, amikor nálunk pl egy külön töltött nap is urcsa volt, miután általába együtt aludtunk... De tény, hogy van ilyen ember is, de ettől te nem leszel okosabb. :)
Szóval a jó kapcsolat alapja az, ha ezt vele beszéled meg. Ha nem tudod/mered megbeszélni ezt vele, akkor bizony az már régen rossz..
25N
Magamat ismerve én még sűrűbben is igényelném, mint te. Ha lehet, minden este "aludjunk" együtt :D
29F
Szerintem legyetek együtt sokat ha meg elkezd okoskodni meg véletlenül akadékoskodni akkor lehet tenyleg nem passzoltok össze de ha nem akkor lehet meg örülni ks fog neki..
Lehet ő is ugy van vele hogy nem akarja túltolni magát lehet ugy van vele mint te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!