Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha 5 éve együtt járok valakivel és még mindig semmi? Értem ez alatt, hogy se összeköltözés, se lány kérés. Én 31, ő 35. HA erről akarok beszélni vele, mindig kitérő választ kapok vagy a távoli jövőben vmikor ígéri.
35 évesen azért már lépnie kellett volna...
Milyen alapjáraton a kapcsolatotok?
5 év után azért már "illene" ilyenekről beszélni, sőt, már lépnetek kellett volna egy szintet a kapcsolatotokban.
Külső szemmel én azt mondanám, hogy nem akar elköteleződni és emiatt húzza az időt, csak ez által a sajátodat is.
Mond el neki, hogy felnőtt nő vagy többet szeretnél ettől a kapcsolattól és jelenleg csak egy helyben áll, mondja meg, hogy neki mi a terve.
Ha ő semmi komolyabbat nem akar akkor viszont látásra.
Neki így jó, te pedig öt éve benyalod, hogy "persze, egyszer majd elvesztek". Nincs itt semmi probléma.
Ha szerinted mégis van, akkor addig keres normális kapcsolatot, amíg nem futsz ki az időből. Te se leszel fiatalabb. :(
Az a nem normális, hogy felnőtt emberek 5 év alatt képtelenek megbeszélni a jövőbeli terveiket, vágyaikat, céljaikat.
Ha te próbálsz róla beszélni (egyenesen, nyíltan), de ő folyamatosan csak tereli a témát, akkor viszont meg is van a válaszod - neki nincsenek ilyen irányú tervei, legalábbis veled biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!