Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt sohasem járunk el szórakozni, csak külön! Ez a normális?
Azért az se optimális, ha össze vagytok ragadva, mint az utolsó válaszoló.
Szerintem kell lennie közös és külön programoknak is. De az miért nem opció, hogy elvisz az ő baráti társaságába, a "fiús" estékre, és mondjuk a többi srác is viszi a barátnőit, és akkor máris nem lennél egyedül.
Nézd, szerintem tök alap dolog, hogy egy kapcsolatban a felek csinálnak külön is programot, szórakoznak külön is. Hangsúly az IS-en, mert szerintem abszolút nem jó jel, ha valakinek egyáltalán nincs igénye arra, hogy a párjával szórakozzon vagy hogy a párját beavassa a baráti körébe.
Nekünk természetes volt, hogy bemutattuk egymást a barátainknak, csináltunk közös programokat mindkettőnk baráti társaságával. Természetesen külön is csinálunk programokat, de nagyrészt együtt megyünk és szinte mindig meghívjuk egymást egymás programjaira (kivéve, ha valami konkrét oka van, mint a céges buli például).
"Közös társaságot hozni" ez nem tudom mit akar jelenteni, hacsak a két fél nem egy haveri körben jött össze, ott hogy lenne már alapból közös társaság?
Szerintem a képlet egyszerű, mert a tények magukért beszélnek - egész egyszerűen ő nem akar téged belevonni az életének ezen részébe, nincs igénye arra, hogy veled szórakozzon, mindig lesz rá kifogása. Te tudod, meddig tudod ezt tolerálni, ő ilyen, szóval feleslegesen vársz bármilyen változásra.
Azt azért tudhatnátok, hogy milyen nagyon rosszul sül el mindig, hogyha találkozik egymással több férfi, de az egyik hozza a barátnőjét.
Én ezen már kamasz koromban átestem úgy, hogy voltam a pénisz mindkét végén is ezzel kapcsolatban (hogy én vittem barátnőt, meg hogy más hozott hozzánk). Olyankor a nővel kell foglalkozni, nem szabad elmenni mellette, nem lehet szabadabban beszélni (Ki mondaná a barátnője mellett ülve a haveroknak, hogy "Fú, ma olyan csajt láttam a buszon, akit úgy megba sztam volna?" - Na ugye!), stb-stb.
Mi nappali programokra járunk közösen a barátnőmmel. Állatkert, cirkusz, mozi, akár színház, városi (nem zenei) fesztiválok, stb. Nőt vinni a barátok közelébe rossz, ezt a saját káromon már bőven megtanultam.
2 napon belül elhagyott... Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva és hogy ő már nem hisz abban hogy meg lehet ezt oldani.jaaa és szeret, de ez végleges döntés.
Valakiben ha az én általam feltett kérdés merül fel csak annyi:
Vagy befogod a szád és tűrsz neki egy életen át vagy hagyd el mert ha nem teszed úgy jársz mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!