Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom egy kutyával él együtt a lakásba? 19/L
Engem ez nagyon zavar mert sajnos nem szeretem a kutyákat, félek tőlük. Ő meg imádja, az ágyában is alszik ráadásul jó nagy és félelmetes olyan mint egy nagy pitbull. Ő nagyon szereti és mindig mondja, hogy milyen intelligens és higgyem már el, hogy a légynek sem ártana mert tudja, hogy én fontos vagyok.
Viszont mindig görcsbe van a gyomrom ha ott van az a nagy dög is vagy jön szagolgatni. A barátom meg nem szereti kizárni a szobából. Egyébként furcsa mert nagyon igényes tiszta szép modern lakása van és ő maga is nagyon pedáns, nem értem, hogy fér bele a kutya az ágyon dolog. Még csak pár hete vagyunk együtt, egyébként nagyon szuper minden. Ő meg a pókoktól kap frászt és szoktam is mondani neki, hogy ő vajon szívesen jönne-e hozzám ha egy hatalmas pókkal élnék együtt? De mindig mondja, hogy ez tök nem olyan, ő még ránézni sem mer egy pókra én meg szeretem a kiskutyákat például. Emiatt szokott csak vitánk lenni amúgy minden oké. És biztos, hogy nem válna meg a kutyájától mert már évek óta vele él és tényleg aranyos ahogy szeretik egymást. Szerintetek mit csináljak? Egyszer még el is sírtam magam mikor a barátom a konyhába sertepertélt én meg bent maradtam a nappaliba a kutyája meg a két mancsával feltámaszkodott a combomra és elkezdte szagolgatni az arcomat. Azthittem itt fogja leharapni, majdnem sírógörcsöt kaptam úgy megijedtem. Azóta nem hagy vele kettesbe és mindig kizárja a szobánkból de látom rajta, hogy bántja. Szerintetek mit csináljak? :( Hogy fogunk így később esetleg együtt élni?
Vegyél valami finomat, pármai sonka pl, és etesd meg a kutyát :D
Na jó nem.
Barátkozz össze a kutyussal :)
Gondolom nem volt neki nagyon párkapcsolata előtted és ezért a kutyázásba menekült. Ha szoba tiszta, miért ne aludjon a kutyájával? Más a macskáival, vagy egyéb állataival alszik.
Sőt, kinézem hogy van olyan aki kígyóval is simán aludna.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha hisztizni fogsz, előbb vagy utóbb, de a kutyáját fogja választani helyetted :/
Én ezért írtam, nem lesz ez hosszú életű kapcsolat.. a kutyák sokkal hűségesebbek mint az emberek sokszor..
Abba a szerencsétlenbe ha belerúg az ember 50x, 50x fog oda menni a gazdájához és ugyan úgy szeretni fogja.
De ha egy emberbe belerúgsz 3-4x, akkor már meggondolja, hogy vissza menjen vagy se.
Tényleg rohadtul gáz, hogy hisztérikusan elakarod tiltani a saját szeretett háziállatától. Szerintem a pasi jobbat érdemel tőled. Már most azt mondom. Inkább hagyd ott szegényt.
Nekem 4 kutyám van, szüleimnél. Mind a 4 mintha a gyerme-
kem lenne, nagyon imádom őket, nagyon szeretem őket, és
ők is engem. Nem nagytestűek, a legnagyobb termetű egy
labrador, a másik hármat menhelyről mentettem meg (hosszú
történetek).
Amikor párkapcsolatra kerül a sor, nálam igenis szempont,
hogy a nő szeresse az állatokat. Ismerem már annyira a
kutyikat, hogy tudom, nem harapnak meg senkit, de azért
óvatosan ismertetem őket össze az idegenekkel.
Amikor otthon vagyok (külön ház a telken), és nyár van,
akkor általában nyitva van az ajtóm. Ébredtem már úgy,
hogy a lányok (mind a 4 szuka) az ágyamon feküdt, vi-
gyáztak rám :)
Vannak olyanok, akiknél már az sem fér bele, hogy a ku-
tya bemenjen a házba/lakásba, másoknál a kutya családtag.
Én az utóbbi vagyok. És - mivel elég jól viselem az egye-
düllétet - nincs olyan nő, aki miatt a lányaimról lemon-
danék.
Teljesen normális, inkább neked lehet fóbiád.
Szóval ezen igazából csak te tudsz segíteni.
(Enyhébb esetben azzal, hogy megismerkedtek a "döggel", komolyabban viszont szakember segítségével.)
Egyébként a jól nevelt kutyák mind jó fejek.
Az enyém pölö sumákban az ágyamban alszik, ha nem vagyok itthon. Ha meghallja, hogy motoszkálok az ajtónál, akkor szépen odakoccol a helyére és onnan jön üdvözölni, amikor kinyitom az ajtót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!