Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő dolga, hogy egyengesse a férfi karrierjét és bátorsítsa, a férfié pedig az, hogy a nőt a tenyerén hordozza és kényeztesse. " Kinek jönne be ez a felállás?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 13:52
41/43 anonim válasza:
Anyukádnak teljesen más ebben a témában a felfogása, mint neked. Nme mindenkinek fontos a karrier, neked igen, és jól teszed. Ebben a témában ne hallgass anyukádra, hanem tégy úgy, ahogy eltervezted. Emiatt a pasi miatt meg semmit ne adj fel még véletlenül sem.
42/43 anonim válasza:
Szia, telorol irok, bocsi az ekezetekert, es aterzem a helyzeted. Hasonlo szituban voltam mikor foiskolara kerult, ott az elso tanevben. Volt parom, nagyon jo fej, aranyos humoros srac volt, regota voltunk egyutt, osszekoltozest terveztunk. Mellette gyakorlatilag mindenrol lemondtam, mert o is hasonlo elveket vallott. Nem nyiltan mondta ki, erzekeltem rajta. Nehezeb ertette mivel jar a suli. Akkor almomban se gondoltam, hogy doktori... Aztan szakitottunk... Eleg nehez idoszak volt, rakoncentraltam a karrierre, TDK, publikaciok, stb. Majd megismertem a paromat, akivel egymas terveit tamogatjuk. Legnagyobb tamaszom volt a phd jelentkezesnel. Szoval ne add fel!
43/43 anonim válasza:
#42: Gratulálok. Remélem, a kérdező is rájön, hogy jelenleg mellékvágányon halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!