Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő dolga, hogy egyengesse a férfi karrierjét és
bátorsítsa, a férfié pedig az, hogy a nőt a tenyerén
hordozza és kényeztesse. " Kinek jönne be ez a
felállás?
"Én a tudományos karrierre fókuszálok, szerettem volna TDK-n résztvenni, de a barátom szabályosan lefoglalta minden időmet, ezért nem maradt időm a kutatásra, sőt szerinte az csak tőle elvett idő lett volna. "
Akkor vegyél részt. Ne legyél papucs.
Aztán pár év múlva se karrier, se barát.
A barátod igencsak furcsán áll a dolgokhoz.
2017. aug. 3. 14:17
12/43 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy a szüleimnél is ez a felállás van/volt. Apa hozta haza a pénzeket, anya meg dolgozott egy semmilyen munkahelyen, és vezette a háztartást.
Ez a mai modern világban elképzelhetetlen.
2017. aug. 3. 14:19
El kell döntened, hogy ki éli az életed, te vagy más. Anyukád és a barátod nem határozhatják meg, hogy milyen vágyaid legyenek és milyen életet élj! Ezt neked kell eldöntened. Meg kell tanulni nemet mondani és szükség esetén olyan társat keresni, akinek az önbizalma nem azon múlik, hogy te mennyit pátyolgatod. Egy dolog kedvesnek lenni és támogatni és egy másik meghúzni magad, hogy a másik fél ne érezze magát túl kicsinek. A nő nem gyak. A nő egy EMBER, akinek pontosan annyi joga van minden téren kiteljesedni mint a férfinak! Legalábbis a sötét középkor óta így van. Ébredj fel és tegyél magadért!
2017. aug. 3. 14:19
* nem NYAK, csak elírtam :)
2017. aug. 3. 14:20
2017. aug. 3. 14:22
17/43 A kérdező kommentje:
Nagyképűség nélkül, de elég csinos vagyok, míg a barátom első látásra egyáltalán nem lett volna az esetem, alacsonyabb és pocakos. Nem volt munkája, mikor megismertem, ami eléggé betett az önbizalmának, most viszont jól keres, és azóta bánik velem úgy, mint egy kirakatbabával, mutogat a kollégái és a haverjai előtt, bikinis fotókat csinál rólam, és felrakja Facebookra, viszont elvárja, hogy szabad legyek amikor ő ráér.
És neked ez milyen érzés? Amikor mutogat és elvárja, hogy szabad legyél?
2017. aug. 3. 14:23
En a helyedben a baratodat nagyon gyorsan leepitenem, a szuleimet pedig kivonnam az eletembol, legalabbis annyira, hogy ne ok mondjak mar meg, mi hogyan legyen. Csak tonkreteszed az eleted.
Szeretem a baratomat, de ha ilyen elveket vallana, hogy en csak ne valositsam meg a terveimet, mert a karrier az o dolga, akkor nem hullajtanek konnyeket utana, mikozben utnak engedem :DD (Persze nyilvan eleve nem komolyodott volna meg ennyire akkor a kapcsolatunk.)
Manapsag mar szerencsere sok olyan ferfit talalni, akinek imponal, ha a parja is sikeres az eletben es nem csak egy agybetetet akarnak aki foz is rajuk.
2017. aug. 3. 14:23
Hogy jöttél össze egy olyan férfival, aki nem volt az eseted, munkanélküli, alacsony, pocakos, így jellemezted. Hogy lettetek egy pár?
2017. aug. 3. 14:24
Kapcsolódó kérdések: