Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő dolga, hogy egyengesse a férfi karrierjét és bátorsítsa, a férfié pedig az, hogy a nőt a tenyerén hordozza és kényeztesse. " Kinek jönne be ez a felállás?
Anyukád nem normális, ha arra akar nevelni, hogy egész életedben alárendeld magadat a férfiaknak, de te sem vagy épelméjű, hogy még a pároddal vagy.
22/L
Úgy lettünk egy pár, hogy az előző barátom nyilvánosan sértegetett, megcsalt, kigúnyolt.
Ő pedig kedves, figyelmes, és imádnivaló volt az elején.
Alacsony, de én se vagyok magas, a pocakos meg nem azt jelenti, hogy sörhasa van.
Az előző barátod így bánt vele? :O
A mostani pedig mutogat másoknak és el akar tartani?
Anyukád szerint pedig nőnek nem kell karrier?
Miért nem mondasz nemet nekik (és gondolom még másoknak is, akik nem bánnak veled tisztelettel)?
Mi történne, ha azt mondanád: "Phd-zni fogok. Ekkor és ekkor kezdek. Ráérek péntek és szombat este, ha neked is jó. A Facebook-ról pedig szedd le a bikinis képeimet, nem járulok hozzá, hogy kitedd."
"Anya, úgy élem az életem, ahogy én szeretném. Doktori iskolába járok, és kutatni fogok. Ha támogatsz, örülök neki, ha nem, akkor is megteszem."
Mi történne ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!